Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Steve Jobs otvara WWDC

Apple je potvrdio u utorak da će generalni direktor Steve Jobs otvoriti godišnju Worldwide Developers Conference (WWDC) sa ključnim govorom koji če početi u 10 časova u ponedeljak 11. juna 2007. godine u Moscone West konferencijskom centru u San Francisku.

Apple je rekao da planira da iskoristi ovaj događaj da bi prikazao programerima kompletno opremljenu verziju Mac OS X Leoparda i da im podeli beta kopije koje će poneti kući na finalno testiranje do njegovog finalnog izdanja u oktobru.

Ovaj petodnevni WWDC događaj je planiran da se održi od 11 juna do 15 juna, i uključiće više od 150 sednica i ispitivanja čija je osnovna namena da se dobije maksimum iz Leoparda.

Na konferencija će se takođe govoriti o novim sadržajima koji će služiti širokom rasponu programera, uključujući Mac OS X Immersion Monday, koji je dizajniran tako da mu se novi Mac programeri mogu brzo prilagodili; biće prikazane medija trake koje će demonstrirati programerima najbolje načina da integrišu animaciju, pokretnu grafiku, video, rich-media i web zasnovan sadržaj u svoje programe; i desetine ispitivanja koja će vam ponuditi jedinstvenu mogućnost da radite direktno sa Apple inženjerima.

Ostale aktivnosti Apple-ovog WWDC 2007 uključuju:

  • Prezentacija Apple-ovih inženjera koja će obezbediti detaljan pregled Leoparda, od njegovog jezgra otvorenog koda pa sve do novih tehnologija i inovacija kao što su Xcode 3.0, Dashcode, Core Animation, Time Machine, iChat Theater i tako dalje;
  • Praktične vežbe gde će slušaoci moći da nauče Apple-ove strategije kodiranja i tehnike za kreiranje Cocoa veza, građenje Automator akcija i integrisanje iCal slučajeva u aplikaciju;
  • Tehnološka ispitivanja gde će slušaoci moći da rade zajedno sa Apple inženjerima na temama kao što su Cocoa, Open GL i AJAX; i
  • Specijalni događaji, uključujući Apple Design Awards i Stump the Experts.

Cena i registracija

Petodnevna konferencija košta 1.595 dolara po slušaocu, sa popustom od 300 dolara za unapred plaćenu registraciju koju možete da izvršite do 11. maja. Posetite Apple-ov WWDC web sajt da biste se registrovali i ispunili detalje na developer.apple.com/wwdc.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272