Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Stigla je nova verzija Google Eartha!

Google Earth Enterprise je drugačija verzija poznate alatke za mapiranje koja donosi veću moć novom segmentu korisnika, nudeći im prostorne alatke kao i druge pomoćne programe koji su namenjeni da obezbede bolje performanse. Nova verzija Google Earth-a donosi puno promena počevši sa novom integracijom pretraživača i završavajući sa poboljšanom bezbednošću za nekoliko operativnih sistema. Pre svega, Google Earth Enterprise radi brže nego prethodne verzije i po rečima Noah Doyle-a, direktora proizvodnje, Enterprise Geospatial Products, on nudi “desetostruko ubrzanje za procesiranje vektorskih podataka i više nego dvostruko smanjenje serverskog računanja za odgovaranje na zahteve za slikama."

Zatim, alatka za mapiranje je sada bezbednija za upotrebu na brojnim platformama kao što je Red Hat Enterprise Server 4 i SUSE Linux 9 i 10 po rečima zaposlenih u Google-u. Pored toga, integracija pretraživača je isto tako poboljšana, omogućavajući bilo kome da ugradi 2D prikaze u dati web servis za nekoliko minuta.

“Dakle sa ciljem proširenja prednosti naših geo proizvoda za organizacije, ovo izdanje čini veliki korak ka obuhvatanju šireg raspona korisnika unutar organizacija. On obezbeđuje podršku za ličnu bazu podataka pomoću 2D prikaza Google Maps stila kao i tradicionalni 3D prikaz. On se odlično spaja sa Google-ovih hostovanim geo servisima sa mogućnošću za publikovanje sopstvenih baza podataka iza firewall-a tako da korisnici mogu da uživaju u najboljem iz oba sveta”, dodao je Noah Doyle.

Međutim, trebali biste da znate da Google Earth Enterprise zahteva napredne hardverske resurse kao što su NVIDIA, ATI, 3D Labs, Intel, Matrox ili S3 grafičke kartice. Isto tako, treba da znate da ATI Rage Mobility, ATI Xpert i ATI 3D Rage nisu podržani. Na primer, predložena konfiguracija za Windows platformu je Windows XP sistem sa Pentium 4 2.4GHz+ ili AMD 2400xp+, 512MB RAM, 2GB slobodnog prostora i 1280x1024, "32-bitni True Color" ekran.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272