Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

Stiže ASUS ZX1 Lamborghini mobilni telefon

Nedavno je svoju svetsku premijeru imao ASUS-ov ZX1 Lamborghini mobilni telefon. Ovaj mobilni telefon može da se pohvali sa korisničkim interfejsom koji je zasnovan na Windows Mobile 6.1 jezgru koji koristi specijalna ASUS-ova podešavanja. Prema ASUS-ovom vodiču ovaj mobilni telefon je "isti kao iPhone". Ovaj uređaj će koštati "tričavih" 1,500 dolara kada bude lansiran u Evropi tokom maja ove godine.

Da budemo iskreni, nismo baš sigurni da je ovaj mobilni telefon zaslužio da nosi ime Lamborghini. Naravno, dok ne budu stavili ruke na njega stručnjaci i korisnici mi nećemo moći i u praksi da potvrdimo ovo naše mišljenje, ali osim navigacionog pada u obliku Lamborghini-jevog logoa i sata koji je inspirisan njegovim brzinomerom, mi ne vidimo ništa specijalno u vezi ovog mobilnog telefona.

Sa druge strane, ovo je 3G mobilni telefon sa HSDPA 850 / 1900 / 2100 i quadband GSM / EDGE-om, autofokusnom kamerom od 3 megapiksela sa VGA senzorom za video pozive, 256MB ROM-a, 128MB RAM-a, microSD slotom za proširenja, GPS-om, WiFi-jem, i tipičnim QVGA ekranom.

Pa ko voli nek izvoli!

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272