Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite kvantno računarstvo uz Python i Q#

Naučite kvantno računarstvo uz Python i Q#

Popust cena: 2110 rsd

Recepti za čist kod

Recepti za čist kod

Popust cena: 2100 rsd

SuTree instrukcioni video sajt je dodao kurseve, vidžete i druge funkcije

U poslednjih šest meseci, SuTree je skupljao korisnički generisane video klipove koji vam pokazuju kako stvari rade. Tu ćete naći sve, od vođenja računa o kućnim ljubimcima pa sve do ubrzanja vašeg web pretraživača. Trenutno se onlajn nalazi preko 10,000 video fajlova. Sada je ovaj web sajt pokrenuo gomilu novih funkcija koje će vam olakšati pronalaženje video klipova koje tražite i podelite ih sa ostatkom sveta.

Ono što je najinteresantnije je da, SuTree izbacuje novu "courses" funkciju koja omogućuje kreatorima video fajlova da spoje povezane video fajlove u onlajn kurs. Imate seriju od 7 delova koja objašnjava kako se čisti WC šolja? Pretvorite je u kurs. Korisnici takođe mogu da "wrap & send" (spakuj i pošalji) grupu video fajlova prijateljima.

Tu su i RSS vesti koje vam omogućuju da se prijavite na tagove, kategorije, ili nove video fajlove apludovane na web sajt. Za web izdavače, tu je i novi vidžet koji im omogućuje da ugrade polje za pretraživanje preko kojeg korisnici mogu da pretražuju intrukcione video klipove za koje su zainteresovani.

Adresa: SuTree

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272