Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Telefon u obliku automobila A9 Audi

Kombinujući dva poznata brenda da bi se izdao proizvod koji će postići dvostruki uspeh nije neuobičajena praksa. U ovom slučaju, ime A9 Audi TT ne dobija ništa od slave ovog proizvođača telefona.

U stvari, nijedan od dva brenda ne prikazuju svoj logo na ovom uređaju, tako da on izgleda kao proizvod-siroče. Proizvođač telefona je kineski i upotrebio je ime proizvođača automobila i njegovu liniju dizajna da bi dobio na popularnosti. Možemo mirne duše da kažemo da su u tome uspeli, pošto je i sam koncept mobilnog telefona u obliku automobila dovoljno da bude zapažen.

Auto-telefon ima dimenzije koje ga čine nepogodnim za nošenje u džepu, veličine 49 x 110 x 35 mm. Ipak, izgleda kao igračka kada ga postavite na sto, pošto se ne vidi ništa od sposobnosti mobilnog telefona. Ipak, kada se okrene, uređaj otkriva kolorni touchscreen veličine 2.2 inča koji je takođe sposoban da prepozna rukopis.

Uređaj ima i fotoaparat od 2 megapiksela, mada je moguće snimati samo fotografije manjeg kvaliteta. Jedan impresivan aspekt je da dolazi sa 10 MB interne memorije i slotom za microSC karticu kada se i ako se pokaže kao nedovoljno.

Mi smo i ranije videli mobilne telefone koji su brendovani automobilima, ali nijedan nije došao ovako blizu ideje “automobila” kao ovaj novi proizvod. Možda je interesantno spomenuti da će ga mnogi ljudi gledati više kao igračkicu za svog sina nego kao mobilni telefon. Ipak, kada se dete u vama umori od igranja sa novim telefonom, možda je vreme da se ponovo prebacite na neke ozbiljnije uređaje.

A9 Audi TT telefon je sada dostupan samo u Kini i najverovatnije će tako i ostati, jer nema mnogo šansi da će preći granicu.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272