Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Torbe za napajanje laptopa

Ako ostavite vaš laptop na zadnjem prozoru vašeg automobila on će sigurno privući poglede lopova, ali sa druge strane možda zbog toga nikada više nećete ostati praznih baterija, zahvaljujući Picard Lederwaren-u+, nemačkom proizvođaču torbi.



Ova kompanija ima seriju torbi za laptopove sa solarnim napajanjem koje će obezbediti besplatni izvor energije vašim laptopovima, mp3 plejerima i mobilnim telefonima. Još nema mnogo informacija o ovim proizvodima. Mi smo ih videli ovde, ali sajt proizvođača je ovde.

Torbe su slične standardnim torbama za laptopove, ili bar tako kažu u tekstu o njima i mogu da se nose za ručku ili na ramenu pomoću obrezbeđenog kaiša. Izvan torbe nalaze se solarni paneli koji su dovoljno moćni da omoguće vlasniku da napuni baterije svog laptopa dok je na putu.

Portovi za uključivanje vaših uređaja se nalaze sa unutrašnje strane, tako da lopovi najverovatnije neće znati da se unutra nalazi laptop, mobilni telefon i mp3 plejer koji se u tišini napajaju sunčevom energijom.

Postoji tri verzije torbi na istu temu i očekuje sa da se pojave na tržištu u avgustu ove godine i njihova cena će se kretati oko 700 dolara.

Ovo nisu jedine torbe na sunčevu energiju na tržištu. Na primer, Voltaic Messenger izgleda kao bilo koja druga torba za laptope (sa solarnim panelima) ali njena mana je u tome što (veoma čudno) ne može da puni vaš laptop, već samo mobilni telefon, mp3 plejer i druge male uređaje.

Isto važi i za Eclipse Messenger.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272