Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Smashing WordPress više od bloga, prevod 3. izdanja

Smashing WordPress više od bloga, prevod 3. izdanja

Popust cena: 1490 rsd

WordPress 5 u celosti, VII izdanje

WordPress 5 u celosti, VII izdanje

Popust cena: 1840 rsd

Tviter ljudi, WordPress blog koji možda niste posetili

Tviter ljudi


TVITER LJUDI.

O nama

Inicijativa da se pokrene ovakav jedan blog, pokrenuta je od strane desetak korisnika Twittera i ima za potrebu da korisnike ove društvene mreže upozori na opasnosti koje na njoj prete. Želimo otvoreno i iskreno da porazgovaramo o problemima sa kojima smo suočeni u svetu u kome dosta toga može da bude i „onako kako nije“.  Granice su veoma krhke, neuočljive i teško je odvojiti istinu od laži.  Sve što ljudi pišu o sebi online, odražava njihovo mišljenje o sebi samima. U većini slučajeva, nije reč o svesnim lažima, već o subjektivnom tumačenju realnosti, koje se ne preseca sa realnim stanjem stvari.

Projekat ne pretenduje da zameni stručnu psihološku pomoć, on je prvenstveno orijentisan na prevenciju – apel prijateljima na mreži, skretanje pažnje na zamke i mamce koji se kriju unutar ovog sveta. Ljudska i prijateljska podrška nas, koji smo pod krovom iste “kuće”,  savet u kritičnom trenutku, pristupačniji su od roditeljske, prijateljske pomoći i podrške. Znaju da budu i presudni. Kompetentni da pišu o zloupotrebama na mreži su svi  korisnici mreže koji su neku neprijatnost doživeli ili joj svedočili.  Od straha, neugodnosti i nepoznatog, možemo se izbaviti samo ako upoznamo ono što ih izaziva i tako se zaštititi.  Zato vas pozivamo da nam pošaljete iskustva i saznanja do kojih ste došli, podelite ono što ste otkrili, što izaziva strah, zahteva opreznost, a drugima može da bude od velike koristi. Naglašavamo da se to pre svega odnosi na manipulacije: emotivne, lažni identiteti, biznis manipulacije i navođenja,  nepristojne ponude i sl.

Možete da se javite direktno na stranici bloga, kroz formular “Komentar” (komentari su potpuno anonimni, ukoliko želite, možete da ostavite svoje ime na Tviteru, ali i ne morate), ili putem elektronske pošte:

tviterljudi@gmail.com

Zahtev da vaš dopis ostane anoniman će biti maksimalno ispoštovan.

Tema Matala

Tema je jedna od veoma popularnih tema, koju koristi više od 166.000 blogova, do danas.

Startovala je 12. jula 2011. godine.

Ukoliko vam se tema svidela možete je primeniti i na svom sajtu.

TEMA: MATALA.

Počnite od prvog objavljenog teksta


POČNITE OD POČETKA.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272