Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Linux Shell skriptovanje, drugo izdanje

Naučite Linux Shell skriptovanje, drugo izdanje

Popust cena: 1580 rsd

Linux za mreže

Linux za mreže

Popust cena: 2200 rsd

Ubuntu u Kragujevcu

Srpski Ubuntu LoCo Tim održao je predavanje o Ubuntu GNU/Linuxu u Kragujevcu. Predavanju koje je održano u subotu, 22. marta u prostorijama Mašinskog fakulteta u Kragujevcu prisustvovalo je više od 100 akademskih građana sa kragujevačkih fakulteta, kao i drugih Kragujevčana zainteresovanih za Ubuntu besplatni operativni sistem.

Svi prisutni posetioci imali su priliku da se iz prve ruke upoznaju sa Linux operativnim sistemom, a predavači su održali niz predavanja koja su pokazala koliko je Ubuntu GNU Linux dostupan, jednostavan za korišćenje, siguran i koliko je laka njegova primena kako u kućnim tako i u profesionalnim uslovima rada. Svi posetioci predavanja su dobili disk sa svojom besplatnom kopijom Ubuntu Linuxa, kao i brojne promotivne materijale poput nalepnica sa popularnim simbolima Linux sveta.

Skup u Kragujevcu se istakao velikim interesovanjem publike koja je predavačima postavila i brojna zanimljiva pitanja, a pohvalu zaslužuju i organizatori koji su obezbedili prostor, odličnu opremu za predavanja, i postarali se da operativni deo promocije besplatnog operativnog sistema Ubuntu GNU/Linuxa u Kragujevcu protekne u najboljem redu.

IZVOR> www.ubuntu-rs.org

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272