Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Uskoro stiže Google-ov PowerPoint

Google-ov dugo očekivani klon PowerPoint-a je skoro spreman da ugleda svetlo dana. Već dugo kruže glasine da Google radi na programu za kreiranje slajdšoua.


 
U aprilu, Google je kupio jednu kompaniju koja poseduje prezentacionu tehnologiju, a zatim još jednu u junu. Takođe u junu, Gmail je dodao funkciju za pregledanje PowerPoint slajdova primljenih u obliku prikačenih fajlova. Ali dok kompanije poseduje procesor reči i program za rad sa tabelama, program za prezentacije nikako da se pojavi.

Pa, čuju se glasine da on uskoro stiže i da će se zvati Presently. Što je priznaćete prilično smešno, pošto je nekada davno Google kupio web servis koji se zvao Writely i preimenovao ga u Google Docs & Spreadsheets. Pretpostavljamo da je Presently samo privremeno ime.

Moramo da naglasimo da Google neće biti prva kompanije koja poseduje onlajn kancelarijski paket koji sadrži program za prezentacije. Vi već možete da otvorite PowerPoint fajlove ili kreirate sopstvejni slajdšou koristeći Zoho i ThinkFree. Ali nijedna od ovih kompanija nije posmatrana kao potencijalni ubica Microsoft-a. Zato su sada sve oči uperene ka Google-u u iščekivanju da li će najveći drmator Interneta izdati onlajn kancelarijski alat koji će biti dostojan konkurent Microsoft Office-u.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272