Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Popust cena: 1500 rsd

Windows Vista Business DO KRAJA

Windows Vista Business DO KRAJA

Popust cena: 880 rsd

Uskoro stiže Windows XP Service Pack 3 !

Ne samo da je Windows XP Service Pack 3 živ i aktivan, već je Microsoft uspeo (kao slučajno) da pusti u javnost detalje o ažuriranjima koja će da sadrži. Dosadašnja politika kompanije iz Redmonda je da se svi detalji o budućim izdanjima Windows platformi uguše u samom startu. Ali to izgleda više ne važi.

Windows XP SP3 je stara vest za Microsoft. I sa sveopštom dostupnošću Windows Viste on je gurnut u pozadinu događaja. Ali budimo iskreni, Microsoft nikada nije potvrdio otkazivanje trećeg Service Pack-a za Windows XP. Oni su ga samo makli od pogleda javnosti i gurnuli pod tepih na određeno vreme.

Datum izdavanja prve bete Windows Vista SP1 je otkrio U.S. Justice Department. Microsoft planira da isporuči Vista SP1 betu do kraja 2007. godine, ali ovaj datum nije ništa drugo osim procene. Radi upoređivanja, SP3 za Windows XP se trenutno planira za prvu polovinu 2008. godine. Ali inicijalno je Microsoft planirao da isporuči service pack za Windows XP 2006. godine, samo da bi odložio njegovo izdavanje za 2007. godinu a onda opet za 2008. godinu.

Windows XP SP3, uprkos kolekciji odlaganja, će se pojaviti na tržištu i Microsoft planira da integriše promene u Internet Explorer-u i Windows Media Player-u u ovo ažuriranje. "Microsoft je pristao da napravi izmene u Windows XP-u, dva Middleware Proizvoda, i Windows Live Messenger-u. Windows Live Messenger izmene su unete u Windows Live Messenger 8.5 betu i biće uključene u javno izdanje. Izmene za Internet Explorer i Windows Media Player će biti dostupne korisnicima u avgustu 2007. godine i Microsoft već razrađuje sa TC-jem mehanizme isporučivanja ovih ažuriranja. Windows XP izmene će biti inkorporirane u Service Pack 3 za Windows XP," izjavio je U.S. Justice department.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272