Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Valve je kupio Turtle Rock Studios

Valve je objavio da je kupio Turtle Rock Studios, kompaniju koja je odgovorna za razvoj igre, Left 4 Dead, koja mnogo obećava. Obe kompanije već duže vreme rade zajedno, tako da je Valve odlučio da kaže nešto slično ovome: "Hej momci, svideli ste nam se. Kupili smo vas.!" Sve u svemu, niko nije bio mnogo iznenađen ovakvim razvojem događaja.

Svi znamo šta će proizići iz ove kupovine: Left 4 Dead će definitivno biti odličan naslov, pošto je Valve kupio kompaniju upravo zbog ove igre. A moramo da priznamo da imaju njuh za igre koje će postati hitovi. Dovoljno je da se setimo igara kao što su Half Life, Counter Strike, Day of Defeat ili Team Fortress.

"Imajući u vidu naša očekivanja vezana za Left 4 Dead i naše dugogodišnje odnose sa Turtle Rock timom, ovo je bila laka odluka. Ova kupovina nam takođe daje osnovu za širenje u području Los Anđelesa," rekao je predsednik Valve-a, Gabe Newell

Turtle Rock Studios, kao što ste verovatno već shvatili, nisu stranci za Valve. Ovaj studio sa sedištem u Kaliforniji je kreirao različite mape za Counter Strike: Source i sarađivao u razvoju igre Counter Strike: Condition Zero. Možemo da kažemo da su odlično obavili posao i da nameravaju da tako nastave i sa svojim najnovijim naslovom.

"Valve je imao velikog uspeha u spajanju projekata i timova na naslovima kao što su Team Fortress i Portal," rekao je Michael Booth, osnivač i CEO kompanije Turtle Rock Studios. "Pošto sam proveo nekoliko godina radeći i pričajući sa kreatorima ovih proizvoda, postalo je jasno da je ovo sledeći pravi korak za mene, moje kolege u Turtle Rock-u, naše korisnike i naše proizvode."

Ako to još ne znate, Left 4 Dead je ambiciozna multiplejer igra u kojoj se dva tima sa najviše četiri igrača u timu bore jedan protiv drugog u horor zombi stilu. Jedan tim su "preživeli" a drugi tim su "inficirani" ili, bolje rečeno, zombiji gladni mozgova. To je brza i žestoka igra koja je već impresionirala mnogo ljudi. Kao što smo već rekli, Valve dobro zna šta radi.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272