Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

VITO je lansirao paket aplikacija za Windows Mobile

Telefoni koji koriste Windows Mobile operativni sistem neće nikada biti iPhone-ovi, koliko god se programeri trudili da kreiraju interfejs koji lični na iPhone-ov. Pre svega zato što nema multi-touch podrške ni blagoslova Steve Jobs-a. Ali oni ipak imaju nekoliko prednosti nad iPhone-om, kao što je podrška za aplikacije drugih proizvođača.

Ove nedelje kompanija za proizvodnju softvera za mobilne telefone po imenu VITO je pokrenula novi web sajt na kojem je predstavljeno šest novih "finger friendly" aplikacija  za Windows Mobile. Trenutno su samo FunContact i AstroNavigator II dostupni za pruzimanje i kupovinu. FunContact je program sličan iPhone-ovom menadžeru kontakata koji vam omogućava da skrolujete kroz kontakte pomoću prsta. AstroNavigator II je interaktivna mapa zvezdanog neba koja se kontroliše pomoću prstiju.

Izgleda da VITO uskoro planira da lansira ekransku tastaturu, program za SMS i četovanje, WAV/MP3 rekorder, i program za pokretanje aplikacija. Dve postojeće aplikacije koštaju 20 dolara po komadu, tako da možete da očekujete da će ceo paket koštati oko 120 dolara.

Nadamo se da će biti nekog popusta ako kupimo više programa, jer ako ste spremni da pljunete 100 dolara da biste vaš "ne iPhone" pretvorili u iPhone klona, možda je najbolje da odete u prodavnicu i kupite sebi pravi iPhone.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272