Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

PowerShell, praktična automatizacija

PowerShell, praktična automatizacija

Popust cena: 2200 rsd

Windows Vista – Kako radi - KOLORNA KNJIGA

Windows Vista – Kako radi - KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 530 rsd

Windows alati - Spyware Doctor

Spyware doctor je program za uklanjanje spyware-ova i nudi zaštitu od spyware-ova, adware-ova, trojanaca, spyware kolačića, adbot-ova, spybot-ova, otimača web pretraživača phishing napada i sve to u realnom vremenu. Pored toga Spyware Doctor aktivno štiti vaše web pretraživanje pomoću Internet Explorera sa ugrađenim popup blokerom i čuvarom koji vas štiti od zlonamernih sajtova. Spyware Doctor je lak za upotrebu i zauzima veoma malo resursa računara a brzina skeniranja mu je zavidna zahvaljujući višestrukim specijalizovanim skenerima. Skoro sve funkcije Spyware Doctora mogu da se ažuriraju kroz Live Update proces. On Guard funkcija je dizajnirana da vam obezbedi zaštitu u realnom vremenu i aktivira nekoliko alata koji aktivno nadziru i štite računar od spyware napada.

Verzija 5.0 predstavlja veliki napredak, koji uključuje optimizovane performanse programa, potpuno modularni dizajn i upotrebu total Spider tehnologije. On predstavlja novu Intelli-Scan tehnologiju, novu Site Guard funkcionalnost i AntiVirus zaštitu.

Napomena: Ovaj put neograničena trial verzija ne uklanja postojeće pretnje tokom skeniranja, ali detekcija i uklanjanje dolazećih pretnji u realnom vremenu je omogućena.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272