Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

PowerShell, praktična automatizacija

PowerShell, praktična automatizacija

Popust cena: 2200 rsd

Windows Vista – Kako radi - KOLORNA KNJIGA

Windows Vista – Kako radi - KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 530 rsd

Windows Live dobija korekcije

Predstavljamo novi Windows Live. Zvanična home stranica Windows Live-a je dobila fejs lifting i možete da pristupite finalnom rezultatu tako što ćete posetiti Home.Live.com. Stara i nepraktična stranica Live.com-a više ne postoji. Iako se u prošlosti Live.com veoma malo razlikovao od Google-ove standardne stranice sa stanovišta grafičkog dizajna i koncepta, sada je Microsoft prebacio Windows Live u potpuno novu ligu. Pre nekoliko dana mogli ste da pročitate o ispravkama na home stranici Windows Live-a ali sada možete da posetite stranicu i da pogledate kakve je promene Microsoft implementirao.

Jedan važan aspekt redizajna je činjenica da se Microsoft kompanija sada oslanja na sopstvene resurse. Ne postoji mogućnost da korisnik personalizuje Windows Live stranicu, jer je Microsoft transformisao stranicu kako bi centralizovao pristup različitim proizvodima i servisima koji su ujedinjeni pod brendom Windows Live. A vi treba da držite na umu da je Windows Live dizajniran da se ponaša kao ekstenzija Windows operativnog sistema. A sa novom home stranicom, Windows Live nudi pogled u evoluciju Windows Live onlajn platforme kao Microsoft-ovog sopstvenog operativnog sistema.

Windows Live standardna home stranica više nema samo Live Search već takođe ima i Windows Live Hotmail, Windows Live Spaces, Windows Live OneCare. Korisnici sada mogu lako da dođu do svog email inboxa, Windows Live Messenger stranice, Windows Live Gallery-ja, pa čak i do MSN-a. Na ovaj način, Microsoft pokazuje da je konačno shvatio da se uspeh Windows Live brenda ne ogleda samo u Live Search-u već u čitavoj grupi servisa i proizvoda koje nudi. Pored svega toga, Microsoft je takođe dao novo značenje terminu “live”. Korisnici će primetiti da se kolorna šema Windows Live-a menja u zavisnosti od doba dana.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272