Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows Vista – Kako radi - KOLORNA KNJIGA

Windows Vista – Kako radi - KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 530 rsd

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Popust cena: 1500 rsd

Windows Vista Grande Edition – najveća Vista na vašem desktopu

Ne, ovo nije šala. Možete da daunlodujete direktno sa Microsofta najveći Windows Vista koji će se ikada nalaziti na vašem desktopu. A ako želite da znate mere Windows Vista Grande izdanja one iznose 1.564 x 1559 piksela. Prevedeno u centimetre to iznosi 41.5 cm dok u inčima to iznosi oko 16.30 inča. I naravno, rezolucija je 96 piksela po inču.

Do sada ste već shvatili da je Windows Vista Grande slika. Ali ona je bolja od obične slike, to je u stvari Windows Vista logotip. A dimenzije su odlične. Nećete moći nigde da pronađete tako izdašne dimenzije Windows Vista logotipa, zato što generalno gledano takvi logotipi su najboljem slučaju smanjeni na .GIF veličine od samo nekoliko KB. Ali to ovde nije slučaj.

U stvari Microsoft je ponovo preterao, jer samo Start dugme Windows Vista-e teži 1.4 MB. Jedina mana slike je format. Microsoft isporučuje JPG čak i ako je kompanija aludirala na kvalitet njihovog HD Photo formata koji je dizajniran da zameni Joint Photographic Experts Group format i koji je po standardnom podešavanju podržan u Windows Visti.

Start dugme Windows Vista-e je deo velike i raskošne kolekcije koju Microsoft nudi za štampu, ali vam niko ne brani da daunlodujete sliku. Međutim, imajte na umu da je Start dugme Windows Vista-e registrovani trejdmark i da postoje ograničenja koja su vezana za njegovu obradu u Photoshopu i sličnim programima. Uživajte!

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272