Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows Vista Business DO KRAJA

Windows Vista Business DO KRAJA

Popust cena: 880 rsd

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Popust cena: 1500 rsd

Za 266 dana Windows XP se povlači sa tržišta

Bilo je dosta zabuna oko toga da li će Windows XP i dalje biti dostupan ili neće. Odgovor je da je on i dalje dostupan, ako znate koga da pozovete, ali od 1. januara 2008. godine on više neće biti dostupan. Više detalja možete da pronađete na web sajtu APC-a.

Samo zato što će Microsoft nastaviti da prodaje Windows XP ne znači da ćete biti u mogućnosti da ga lako nabavite za novi računar. Na primer, Dell većini svojih kupaca isporučuje Vistu, a na leto će dostavljati Vistu i manjim firmama.

Ako ste odlučili da ne nadgradite svoj računar na Vistu, sada je vreme da počnete da kopate za Windows XP-om, koji je dostupan preko Interneta i kod trgovaca računarima. Ali nemojte da brinite previše ako ne ugrabite kopiju pre kraja godine. Program će biti dostupan sledeću deceniju na eBayu, i kod drugih onlajn prodavaca. A i cena će mu verovatno pasti čim Vista preovlada tržištem za PC operativne sisteme.

Ali ako tražite novi PC sa unapred instaliranim XP-om, vreme vam ističe. Bilo kako bilo, Microsoft želi da bude siguran da ćete ipak na kraju završiti sa kopijom Viste.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272