Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Zahvaljujući Game Chamber-u, nema više razbacanih i polomljenih diskova


Kao roditelj, verovatno trošite ogromne sume novca da biste svom detetu kupovali diskove sa omiljenim video igricama. Stoga vam, siguran sam, teško pada da gledate kako vaš teško zarađeni novac odlazi u vetar, kada vaš mali deran baca diskove po podu, lomi ih, ili vam kaže da ih je, jednostavno, negde izgubio.

Na sreću, sve ovo je sada ružna prošlost, zahvaljujući Game Chamber-u, novom revolucionarnom “organajzeru” za bezbedno skladištenje optičkih diskova, koji nam dolazi iz kompanije Daze Products. Uređaj je zvanično promovisan 11. februara (to jest, koliko juče), na Međunarodnom sajmu igračaka, koji je ove godine održan u njujorškom Jacob K. Javits Convention centru.

Game Chamber vašoj deci onemogućava da gube ili uništavaju diskove i kertridže sa igricama, tako što od njih zahteva da kertridž ili CD/DVD sa igricom koju trenutno igraju najpre vrate na svoje mesto, da bi mogli da dobiju disk sa nekom drugom igricom. Game Chamber je idealan za skladištenje kertridža za igrice, UMD kartica, CD i DVD diskova. Radi se, dakle, o dobitnoj kombinaciji ne samo za roditelje, već i za njihovu decu: klinci će pomoću njega naučiti da se odgovornije ponašaju prema svojoj imovini, a roditelji više neće morati da bespotrebno troše novac na zamenu izgubljenih/oštećenih diskova.

Ima, naravno, i roditelja koji decu vaspitavaju na tradicionalan i mnogo jednostavniji način, kao što su to i moji roditelji činili kad sam ja bio mali. Kada slomim ili izgubim neku igračku, oni bi mi, bez mnogo frke i vike, jednostavno stavili do znanja da ni ne pomišljaju da mi kupe novu i uzgred mi zabranili da jedno vreme izlazim napolje. I, da vidite, kažu da mi ništa ne fali što sam vaspitavan na ovaj način! Dobro, priznajem da još uvek kao sumanut igram Mortal Combat II – valjda da nadoknadim izgubljeno vreme.

Game Chamber je nastao u maju prošle godine, a njegov tvorac je niko drugi do Michael Rosenberg, osnivač i izvršni direktor kompanije Daze Products, Inc. Kao ocu četvoro dece, ova ideja se u njegovoj glavi rodila nakon brojnih preživljenih frustracija, usled toga što su njegova deca konstantno gubila, lomila ili uništavala diskove i kertridže sa video igricama, da i ne pominjemo nered koji su na taj način pravila po kući. “Kao što to može potvrditi svako ko ima malu decu, neprestano trošenje novca na zamenu izgubljenih ili uništenih igrica je užasno iritirajuće. Kako na tržištu nisam mogao pronaći uređaj koji bi istovremeno mogao da sačuva igrice i novac koji sam u njih uložio, bio sam prinuđen da sam osmislim organajzer koji će moći da se upotrebi u obe pomenute svrhe.”

Dakle, bilo da spadate u kategoriju “dobri roditelji” ili “moji roditelji”, činjenica je da Game Chamber, barem za sada, predstavlja ubedljivo najbolje rešenje za opisani problem. Od srca vam preporučujem da ga nabavite!

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272