10 najboljih mobilnih telefona ovog meseca

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 10 / 4520

Telia prodavnice su otkrile listu deset najprodavanijih mobilnih telefona u maju. Kao i ranije, Nokia i Sony Ericsson su bili favoriti kupaca pošto nisu ostavili prostora ni za jednog drugog proizvođača da uđe u klasifikaciju.

Kao što se desilo i ranije, Nokia 1110i je najcenjeniji mobilni telefon. On nije najcenjeniji zbog svojih funkcija, već zato što ovaj low-end mobilni telefon nudi osnovne komunikacione potrebe za malu cenu.

Prelaskom na sofisticiranije mobilne uređaje, vidimo da je Nokia N95 najcenjeniji. Ovaj mobilni telefon je stigao na drugo mesto liste sa osmog mesta gde se nalazio ranije i zauzeo je svoje mesto kao najcenjeniji high-end uređaj.

Iz Sony Ericssona stiže iznenađenje u vidu K810i, koji prati Nokia-in N95 mobilni telefon u stopu. Ovaj uređaj se pojavio niotkuda i našao se na trećoj poziciju u Telia-jinom rangiranju.

Jedan interesantan aspekt je da najcenjeniji mobilni telefon, Nokia 1110i nema nijednu od specijalnih mogućnosti modernog mobilnog telefona. Svi ostali su opremljeni barem sa ugrađenom kamerom i MP3 plejerom. Čak šta više, prva tri high-end mobilna telefona u klasifikaciji imaju i 3G mogućnosti.

Kao rezultat ove klasifikacije, Telia je odlučila da napravi specijalnu ponudu za sve one koji su nameravali da kupe Nokia N95. Svi korisnici ovog uređaja će dobiti tri meseca besplatne navigacije pomoću Telia Navigatora.

Ove statistike su iskazane na osnovu rezultata registrovanih kupaca u 75 prodavnica u Švedskoj. TeliaSonera je glavna telekomunikaciona kompanija u Nordijskom i Baltičkom regionu koji obezbeđuje pouzdane i inovativne servise, kao što su prenos i pakovanje glasa, slika, podataka, informacija, transakcija i zabave.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar