Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Popust cena: 1500 rsd

PowerShell, praktična automatizacija

PowerShell, praktična automatizacija

Popust cena: 2200 rsd

20 miliona prodatih Windows Mobile-a sledeće godine

Microsoft ima velike planove za sledeću godinu vezane za ekspanziji programa za mobilne telefone. Kompanija teži da dosegne broj od 20 miliona prodatih primeraka Windows Mobile-a širom sveta.



Oni su ovu kalkulaciju napravili za 2008. godinu. Počev od 1. jula. Microsoft čvrsto drži svoju poziciju nasuprot svojih rivala, Research In Motion i Symbian-a, i čak planira da duplira veličinu svog udela na ovom tržištu.

"Ovo će biti četvrta godina da smo duplirali svoju veličinu i već smo značajno prerasli tržište, kao i našu konkurenciju. RIM i Symbian sve više zaostaju a naš udeo je sve veći i renome sve bolji", rekao je Pieter Knook iz Microsofta. Kontinualni rast Microsofta u odnosu na druge kompanije koje obezbeđuju aplikacije za mobilne telefone nije šokantan, pošto softverski gigant ima mnogo godina iskustva u tehnološkim inovacijama.

Microsoft takođe želi da obezbedi još više softvera za više od 40 proizvođača mobilnih telefona. To uključuje i Motorolu i Samsung za koje se očekuje da izaberu Windows Mobile za veći broj njihovih uređaja nego što su to radili do sada.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272