3D skrinsejver sa vašim fotografijama

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 3 / 2667

 

My Pictures 3D je 3D skrinsejver koji nudi virtuelne ture kroz različita okruženja kao što su zamkovi, egzibicije i svemirske stanice koje prikazuju na zidovima slike koje ste vi izabrali. To znači da možete da kreirate unikatne skrinsejvere tako što ćete dodati slike sa vašeg zadnjeg letovanja ili porodičnog skupa, koje će biti prikazane dok hodate kroz hodnike i holove.

Instalacija i konfiguracija traje samo nekoliko sekundi. Samo daunlodujte My Pictures 3D i instalirajte ga na vaš računar. Zatim otvorite opcije za konfigurisanje, izaberite virtuelnu turu koju želite i dodajte u nju slike sa vašeg hard diska. Dodatne ture i okruženja mogu da se skinu sa home stranice programera, naravno besplatno.

Korisnici mogu da dodaju mp3 zvukove kako bi iskustvo šetanja kroz galerije bilo još realističnije. Ostale opcije uključuju podešavanje kvaliteta slika kao i visinu i brzinu šetača.

Predlažem vam da testirate podešavanje nakon što izaberete virtuelnu turu i dodate fotografije. To ćete uraditi tako što ćete kliknuti na desktop desnim tasterom miša, izabrati Properties i kliknuti na ScreenSaver karticu u meniju. Kliknite na preview dugme u tom meniju i posle toga ne pomerajte miša. Virtuelna tura bi trebala da počne a vi ćete moći da proverite da li sve izgleda kako treba.

Adresa: My Pictures 3D

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar