Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

QuarkXpress 4 za 14 dana

QuarkXpress 4 za 14 dana

Popust cena: 710 rsd

QuarkXPress 6

QuarkXPress 6

Popust cena: 440 rsd

Adobe Creative Suite 2 – kreativnost na delu

Imamo cast i zadovoljstvo da najavimo gostovanje vodeceg Adobe predavaca, Alana Rosenfelda, Senior Product Evangelist, 11. oktobra ove godine. Ovo ce biti jedinstvena prilika za sve nas, da cujemo više o novoj generaciji Adobe proizvoda od coveka koji dolazi direktno iz Adobea.

Adobe Creative Suite 2 – kreativnost na delu je prezentacija novih Adobe proizvoda i tehnologija namenjena kreativcima koji u svom radu svakodnevno koriste Adobe alate. Iskoristite mogucnost da iz prve ruke dobijete informacije od vodeceg Adobeovog prezentera, Alana Rosenfelda. Alanu ce svesrdnu pomoc pružiti Ivan Zeljkovic – Zeka, kao voditelj i model. Zajedno ce pokušati da na interesantan nacin dodu do odgovarajuce Zekine „transformacije“.

Alan Rosenfeld

Alan je stupio u Adobe 1999. godine kao inžinjer aplikativnog softvera. U to vreme je pomogao razvoju Adobe softvera u izdavackom i edukativnom segmentu u pacifickoj i jugoistocnoj azijskoj regiji. Alan je nedavno prešao iz svoje kancelariju u Australiji u Adobe kancelariju u Velikoj Britaniji i radi kao Senior Product Evangelist za Creative Suite. Odgovoran je za predstavljanje i pozicioniranje Adobeovih kreativnih profesionalnih proizvoda i tehnologija za EMEA regiju. Alan ima jaku strast ka Adobeovom softveru i veoma je priznat i talentovan prezenter Adobe softvera i zbog toga je rado viden na seminarima, prezentacijama i treninzima.

Prezentacija Adobe Creative Suite 2 – kreativnost na delu je besplatna za sve ucesnike i odžace se u utorak, 11. oktobra u 12:00 casova u Bitef teatru, Skver Mire Trailovic 1, u Beogradu. Zbog velikog interesovanja je obavezna registracija cime rezervišete svoje mesto na prezentaciji. Registraciju možete obaviti na ovom linku ili telefonskim kontaktom Sektora prodaje softvera firme Extreme.

Adobe Creative Suite 2 - više od kreativnog softvera.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272