Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mastering Linux Security and Hardening

Mastering Linux Security and Hardening

Zaštita od zlonamernih programa (Malware analysis)

Zaštita od zlonamernih programa (Malware analysis)

ADrive - 50GB besplatnog prostora za skladištenje

Pregleda (30 dana / ukupno): 10 / 1576

ADrive je novi servis za onlajn skladištenje podataka koji besplatno daje više prostora za skladištenje od svih svojih konkurenata. Bilo kada i bilo gde. Mi ovde govorimo o 50GB prostora samo za vas!. Ali problem kod ovako velikog prostora za skladištenje je da će vam trebati dobar način za aploudovanje i preuzimanje fajlova. A to je nešto što ADrive trenutno nema.

ADrive-ova "coming soon" sekcija kaže da će kompanija uskoro dodati desktop klijenta za aploudovanje pomoću prevlačenja i puštanja fajlova, personalizovane snimke za vraćanje starijih verzija podataka i premijum naloge u slučaju da vam 50GB nije dovoljno.

Ali trenutno, sve što dobijate je web zasnovano aploudovanje fajlova. Mada možete da apludujete više fajlova odjednom, ne postoji način za apludovanje čitavih direktorijuma i poddirektorijuma, što znači da ako ste želeli da upotrebite ADrive kao kompletno rešenje za rezervne kopije, moraćete da prvo rekreirate vašu desktop strukturu fajlova i tek onda da apludujete sadržaj svakog direktorijuma posebno, jedan po jedan.

Brzine aploudovanja i daunlodovanja nisu baš najveće i kreću se od 100KB/sec do 200KB/sec. Tom brzinom, biće potrebno jako puno vremena da se kopira ili skine 50GB podataka. Izgleda da nema ograničenja vezanih za veličinu fajlova. Mi smo počeli da aploudujemo fajl od 2GB bez ikakvih problema, ali nismo čekali da završi je r je procenjeno vreme apludovanja iznosilo trinaest sati.

Vi takođe možete da delite fajlove tako što ćete kliknuti na "share" dugme kako bi bili javno dostupni.

Iako nismo preterano impresionirani brzinom prenosa podataka, mi ćemo pratiti dalji razvoj ovog servisa, ako ni zbog čega drugoga onda zato što bismo voleli da nađemo rešenje za skladištenje rezervnih kopija sa dovoljno prostora za skladištenje više od nekoliko važnih fajlova.

Adresa: ADrive

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272