Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Ako nemamo stav imamo kajmak, rakiju, ajvar, duvan čvarke

Gde ste vi obrazovali, kod kuće ili u školi?


Nešto mi tu nije jasno. Nekada su deca odlazila u školu, bliže ili dalje od kuće. Sada, po novom Zakonu, učenje na daljinu će se obavljati kod kuće. Roditelji će to još morati da plaćaju. Znači da smo u obrazovanju otišli toliko daleko da smo se vratili kući.


Da li je 3 veče od 200+


Srbi u Hrvatskoj žele više od tri predstavnika. I u Srbiji bi Srbi želeli tri prava predstavnika. Tri koja će da predstavljaju one koji su ih birali.


Imamo ajvar ako nemamo stav


Visoki predstavnik Vlade odlazi u inostranstvo bez stava Vlade koja ga šalje. Moraće, umesto toga, u svoje kofere da stavi kajmak, ajvar, rakiju. Ako nemamo stav, imamo ono po čemu mogu da nas cene.




LINK

Aerodromi širom Srbije


Zahvaljujući magli, stranci koji avionom dolaze u Srbiju mogu da upoznaju i druga mesta, sem Beograda. Aerodrome bi zato trebalo napraviti u svakom mestu gde avion može da sleti, da bi nas stranci bolje upoznali.


Svemirska i Zemaljska Evropa


Podsetio me je komšija školarac da oko Jupitera kruži mesec koji se zove Evropa. Nešto mi pade na pamet da bismo mogli da se angažujemo i oko letova u svemir, paralelno sa procesom pristipanja EU. Ako ne stignemo u Zemaljsku Evropu, ni ona svemirska nije za bacanje.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272