Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Internet Biblija

Internet Biblija

Studio MX 2004 - Bez tajni

Studio MX 2004 - Bez tajni

Amazonov čitač elektronskih knjiga

Pregleda (30 dana / ukupno): 10 / 3070

Za one koji vole osećaj knjige dok čitaju a istovremeno žele da imaju komfor mogućnosti da daunloduju svoje omiljene naslove iz prodavnice na Internetu čitač e-knjiga je prava stvar. Postoji dosta čitača elektronskih knjiga na tržištu, ali sada je i onlajn prodavnica knjiga Amazon proizvela sopstveni čitač elektronskih knjiga.Ovo je pametan potez od strane Amazona koji je poznat po prodaji knjiga preko Interneta. Očigledno da vlasnici Amazona vide u kom pravcu ide tržište i umesto da dozvole drugima da im uzmu posao oni su kreirali Kindle čitač elektronskih knjiga koji zaokružuje njihovu ponudu u nadi da će im obezbediti lojalnost kupaca.

Pomoću ovog čitača knjige mogu da se daunloduju direktno na čitač, pošto on koristi softver koji je obezbedio Mobipocket a koji ne traži da se knjige prvo daunloduju na računar a tek onda da se prebace na čitač.

Ovaj uređaj treba da izađe bilo kog dana i cena će mu biti oko 400 dolara. Međutim malo je detalja poznato o ovom uređaju. Ne zna se na koji način će se konektovati na Internet, koji će troškovi biti uključeni, koliko će vremena trebati za skidanje knjiga.

Princip koji stoji iza ovog čitača je dobar, a videćemo kako će se čitava ova stvar sprovesti u praksi.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272