Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

AMD je ponovo odložio lansiranje Phenom-a 9700 i 9900

Sunce nikako da zasija na AMD - prema podacima od nekoliko tajvanskih proizvođača matičnih ploča, AMD kaže da će četvorojezgarni Phenom 9700 i 9900 ponovo biti odloženi, ovaj put do kraja trećeg kvartala. Izgleda da u originalnom dizajnu postoji greška vezana za bafer, pa je zbog toga AMD "otkazao" ova dva čipa i "ponovo uveo" revidiranu verziju za treći kvartal pod imenima 9750 i 9950 kako bi "poboljšao poverenje kupaca".

Ovo je definitivno veoma interesantna taktika za čip koji nikada nije ugledao svetlo dana -  ali mi ipak mislimo da bi poverenje potrošača najviše bilo poboljšano kada bi AMD prestao da priča i počeo da isporučuje, zar ne?

Ažuriranje vesti

AMD je ovih dana izjavio da su čak premašili rokove zahvaljujući "B3" Phenom silikonu, koji rešava grešku bafera bez potrebe za novim BIOS-om, i da očekuju da će biti isporučeni četovrojezgarni Phenomi veće frekvencije u drugom kvartalu, kao što je i planirano.

Međutim, nisu dali brojeve modela niti brzine klokova, a nisu spominjali ni konkretni datum u drugom kvartalu - zato nemojte da se čudite ako se oni pojave kao 9750 i 9950 zadnjeg dana drugog kvartala.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272