Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

AMD prodaje Intel procesore

Da, dobro ste pročitali i ne postoji ni greška u naslovu. AMD je u potpunosti izgubio rat sa Intel procesorima i izgleda da su izgubili i mozak na putu do potpunog poraza. Kada sam video ove vesti, malo je falilo da isključim računar i odem kući i pravim se da je sve ostalo isto kao što je bilo u zemlji AMD-a. Ali sam ipak otvorio pretraživač.

Moram da priznam da su ovo daleko najbolje vesti koje sam video u svetu hardvera u poslednje vreme, u smislu skandala. Ovu vest ne može da pobedi ni pokretanje Agena jezgra niti 2900XT serije sa GDDR4. Izgleda da su se webmasteri u AMD-u potpuno izgubili. Jer sada, direktno sa AMD-ovog web sajta možete da kupite Asus laptop sa mobilnim Core 2 Duo procesorom unutar njega.

Na prvi pogled slika izgleda u redu. Čak i prve linije teksta dobro zvuče: “ASUS A8Jr Notebook i ATI Mobility Radeon X2300 grafike daju vam neverovatno vizuelno iskustvo za zabavu na mobilnom uređaju. Tanak i lak A8Jr, koji je zasnovan na Intel-ovom Core2 Duo procesoru je prva serija notebook-ova koji imaju ATI-jev Mobility Radeon™ X2300 GPU za prelepe i jasne grafike”.

Dakle šta još možete da kažete na ovo? Možda da odete da proverite ATI web sajt i vidite da li imaju na prodaju najnovije 8800 Ultra Nvidia kartice. Ko zna, možda ih prodaju jeftinije od ostalih prodavaca. Zato što je to ono što je postao AMD. Prodavac. Proizvođač procesora, čipsetova i video kartica, ali na kraju veoma veliki prodavac.

Ne znam da li bi trebao da se smejem ili ne ali se ja svakako smejem. Sa druge strane osećam se kao da mi je na glavu pao blok od dvadeset tona. Ja se samo nadam da će se stvari u ponedeljak vratiti na prethodno stanje i da će se AMD-ova indeks stranica vratiti u normalu. Zato što ako i dalje bude postojala ova slika na njoj, ljubitelji AMD-a će biti mnogo tužniji nego što su sada. A to ne može biti dobro za posao.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272