Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Anđeologija - Anđeo čuvar - I odjednom anđeo - Igra anđela

Anđeologija

Uzbudljiva priča o antičkom sukobu obnovljenom u savremenom dobu - između tajnog društva i najmračnijih bića sa nebesa.

A beše tada divova na zemlji; a i posle, kad se sinovi Božji sastajahu sa kćerima čovečijim pa im one rađahu sinove; to bejahu silni ljudi, od starine na glasu. Knjiga postanja 6:5

Naručite danas.

Anđeo čuvar

Radnja romana „Anđeo čuvar“ počinje u Rio de Ženeiru, kada Paulo Koeljo daje primerak knjige „Alhemičar“misterioznom učitelju Ž. i poverava mu svoj nemir zbog toga što svi njegovi snovi propadaju baš kada je na pragu da ih ostvari. Ž. tada nalaže Koelju da pronađe svog anđela čuvara i razgovara sa njim. "Prokletstvo će nestati", kaže mu on, "ako ispuniš taj zadatak." Prihvativši izazov, Paulo sa suprugom Kris ostavlja sve i odlazi na četrdesetodnevnu avanturu u prelepu ali opasnu pustinju Mohave - gde su oboje našli mnogo više od onoga što su očekivali.

Knjige Paula Koelja prodate su u više od 135 miliona primeraka u oko 160 zemalja, i do sada su prevedene na 69 jezika. Njegovi romani se nalaze na listama bestselera širom sveta. Prema Ginisovoj knjizi rekorda 2009. Koeljov roman Alhemičar je najprodavanija knjiga nekog živog autora. 

Paulo je opet pogodio cilj.

Samo kod nas za 580 dinara. NARUČITE.

I odjednom, anđeo

Hulian je razmaženi i neuredni pisac koji sedi po ceo dan u kući i ponekad nešto našiše.

Ima devojku sa kojom se sastaje isključivo ponedeljkom u svom stanu.

Haime Bajli je jedan od najtalentovanijih modernih južnoameričkih pisaca. Rođen je u Peruu 1963. godine. "I odjednom, anđeo" je njegov deseti roman.

Naručite.

Igra anđela

Nakon planetarnog uspeha Senke vetra, novi roman Karlosa Ruisa Safona čekao se punih sedam godina! Sada je konačno pred nama, i već je izuzetan prijem na koji je Igra anđela naišla u Španiji, Nemačkoj, Italiji i Latinskoj Americi  pokazatelj da ljubitelji Safonove književnosti nisu uzalud čekali!

Naručite i ovog anđela.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272