Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

AOL-ovih Top 5 gadžeta koje ne treba da kupite

U normalnim uslovima života, ne treba da budemo cicije i treba da uzimamo samo najbolje stvari za našu kućnu zabavu. Imajući to na umu AOL je napravio listu pet stvari na koje ne bi trebalo da potrošimo pare iz različitih razloga, od kojih je najvažnija cena. PS3 (Playstation 3) se našao među ovih pet stvari, naravno, zahvaljujući visokoj ceni (duplo je skuplji od 360-tice i tri puta skuplji od Wii). I da, zahvaljujući nedostatku naslova za igranje, što predstavlja potpunu glupost.

Da li biste radije igrali Pokemona ili Legend of Zelda tip igara? Kreiranje dobrih igara traži mnogo vremena i beta testiranja. Ako bi se pojavile loše igre za PS3 to bi za P3 blo još gore nego što je sada.

Dalje, da razmotrimo cenu Playstationa 3. Zar nije normalno da tako moćna mašina kao što je P3 ima visoku cenu? Samo Blu-ray diode drastično povećavaju cenu ovog uređaja, tako da tu nema ničeg abnormalnog.

Pošto smo razmotrili nedostatak naslova i cenu, hajde da postavimo finalno pitanje. Kako to AOL zna šta je za nas dobro a šta nije? Pored toga, AOL nas nagovara da kupimo druge sisteme, koji su, ruku na srce, prilično dobri i imaju znatno nižu cenu, ali to automatski znači i slabije performanse. Dalje, AOL kaže: “ako tražite zabavan sistem za igranje, možete da uzmete Nintendo Wii ili Xbox za oko 400 dolara. Takođe možete jednostavno da sačekate da se pojavi više PS3 naslova, ili da samom P3 sistemu padne cena.”

Poenta je u tome da bez obzira da li smo puni ko brod (u kontekstu para) ili najsiromašniji u zemlji, naša je stvar na šta ćemo da potrošimo pare. Gospoda u AOL-u bi stvarno trebala da nauče kada je bolje da ćute.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272