Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Ajax - trikovi

Ajax - trikovi

Popust cena: 1590 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Apple - Da li je 20. jun datum izdavanja iPhone-a?

Poslednje glasine koje se odnose na iPhone je da je datum njegovog izlaska 20.jun. Iako su glasine i dalje nepotvrđene, izgleda da ima istine u njima pošto se on poklapa sa krajem probnog perioda iPhone-a.

Izveštaji korisnika na forumima i korisničkih grupa pojavili su se krajem prošle nedelje pošto su mnogi počeli da govore da je CNBC objavio da će iPhone biti izdat 20. juna. Izgleda da je to otkriveno u toku “On the Money” na CNBC-u, gde je telco analitičar rekao da je njima 20. poznat kao datum izlaska. Dok je Apple tvrdio da će iPhone biti izdat krajem juna, i ne postoje druge izjave koje govore suprotno, izveštaj nedvosmisleno govori da će iPhone biti u prodavnicama datog datuma.

Dosta interesantno je da izveštaji o iPhone-a vezani za trening i za podršku spominju da će sam trening početi 30. maja i trajaće do 20. juna. Poklapanje datuma daje veći kredibilitet izveštaju ali i dalje nema zvanične izjave.

Pretpostavlja se da su informacije došle iz AT&T prodavnice; međutim, pokušaji da se potvrdi datum 20.jun, ostali su bez uspeha. AT&T prodavnice koje su pozvane nisu bile u mogućnosti da daju precizan datum, već su samo rekli da bi trebalo da padne negde između 11. i 22. juna.

Dok tačan datum ostaje ekskluziva, tajming je svakako dobar, pošto Apple ne želi da izda iPhone previše rano posle WWDC-a. Pošto je Leopard odložen, kompanija treba da ostavi veoma dobar i trajan utisak u očima potrošača u toku WWDC prezentacija gde će biti otkrivene “tajne” funkcije operativnog sistema. Čak šta više, Apple ne može da priušti odlaganje izdavanja iPhone-a pošto je izveštaj Engadgeta nedvosmislen. Dakle nema baš mnogo prostora za manevre.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272