Apple - Da li je 20. jun datum izdavanja iPhone-a?

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 7 / 1413

Poslednje glasine koje se odnose na iPhone je da je datum njegovog izlaska 20.jun. Iako su glasine i dalje nepotvrđene, izgleda da ima istine u njima pošto se on poklapa sa krajem probnog perioda iPhone-a.

Izveštaji korisnika na forumima i korisničkih grupa pojavili su se krajem prošle nedelje pošto su mnogi počeli da govore da je CNBC objavio da će iPhone biti izdat 20. juna. Izgleda da je to otkriveno u toku “On the Money” na CNBC-u, gde je telco analitičar rekao da je njima 20. poznat kao datum izlaska. Dok je Apple tvrdio da će iPhone biti izdat krajem juna, i ne postoje druge izjave koje govore suprotno, izveštaj nedvosmisleno govori da će iPhone biti u prodavnicama datog datuma.

Dosta interesantno je da izveštaji o iPhone-a vezani za trening i za podršku spominju da će sam trening početi 30. maja i trajaće do 20. juna. Poklapanje datuma daje veći kredibilitet izveštaju ali i dalje nema zvanične izjave.

Pretpostavlja se da su informacije došle iz AT&T prodavnice; međutim, pokušaji da se potvrdi datum 20.jun, ostali su bez uspeha. AT&T prodavnice koje su pozvane nisu bile u mogućnosti da daju precizan datum, već su samo rekli da bi trebalo da padne negde između 11. i 22. juna.

Dok tačan datum ostaje ekskluziva, tajming je svakako dobar, pošto Apple ne želi da izda iPhone previše rano posle WWDC-a. Pošto je Leopard odložen, kompanija treba da ostavi veoma dobar i trajan utisak u očima potrošača u toku WWDC prezentacija gde će biti otkrivene “tajne” funkcije operativnog sistema. Čak šta više, Apple ne može da priušti odlaganje izdavanja iPhone-a pošto je izveštaj Engadgeta nedvosmislen. Dakle nema baš mnogo prostora za manevre.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar