Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Servis Cloud: Mnogo jednostavnih IoT projekata

Servis Cloud: Mnogo jednostavnih IoT projekata

Demystifying Internet of Things Security

Demystifying Internet of Things Security

Apple pokreće web sajt za iPhone programere

Pregleda (30 dana / ukupno): 10 / 1430

Apple je pokrenuo Web sajt za programere koji žele da rade za njihov nedavno izdati iPhone. Web sajt koji je deo Apple Developer Connection-a daje istrukcije i obezbeđuje kompatibilnost sa Safarijem dok pravite aplikacije za iPhone.

Programeri koji žele da naprave programe za iPhone treba da to rade unutar Apple-ovog Safari Web pretraživača. Koristeći Web 2.0 programe Apple kaže da programeri mogu da naprave programe koji izgledaju i ponašaju se kao programi koji su ugrađeni u iPhone.

Građenje programa na ovaj način takođe obezbeđuje integraciju sa iPhone programima i servisima što uključuje pozivanje, slanje emaila, i prikazivanje lokacija na Google Maps, rekao je Apple.

Instrukcije za programiranje obezbeđuju nekoliko tema koje uključuju Razumevanje interakcije korisnika sa iPhone-om (Understanding User-iPhone Interaction); Upotrba standarda i isprobane i uspešne prakse dizajna (Use Standards and Tried-and-True Design Practices); Integracija sa Phone, Mail i Maps (Integration with Phone, Mail and Maps); Optimizacija za čitljivost stranica (Optimize for Page Readability); Obezbeđivanje odličnog audio i video iskustva (Ensure a Great Audio and Video Experience); Znanje o tome šta Safari podržava na iPhone-u (Know What Safari Supports on iPhone); Povezivanje sa Web programerima (Connect With Web Developers).

Apple je objavio na svojoj Worldwide Developers Conference u januaru sledeće: da bi se obezbedila zaštita iPhone-a programerima se daje pristup za građenje programa samo kroz Safari. Programeri imaju suprotna gledišta vezana za korisnost programiranja u ovoj vrsti interfejsa.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272