Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

Asus-ove spektakularne grafičke performanse

Asus je juče objavio da, kako bi se prilagodio povećanim zahtevima i moćnijim grafikama na tržištu mobilnih računara, izdaje seriju A8Sr notebook-ova koji imaju vrhunske hardveske mogućnosti obrade vizuelnog materijala. Tanak i lagan Asus A8Sr će biti zasnovan na Intel-ovom Core 2 Duo procesoru i biće prva mobilna platforma na svetu koja koristi ATI Mobility Radeon HD2400 grafičku karticu za maksimalno video iskustvo.

Nova ATI generacija grafičkih procesorskih jedinica će ekstremno povećati video performanse i pomoću Hypermemory upravljačke tehnologije, video i procesne komponente će biti usko integrisane. Zajedno sa sertifikovanom DirectX podrškom i Microsoft Vista 3D uslužnošću, A8Sr isporučuje glatke i profesionalne performanse sa aktuelnim i budućim 3D intenzivnim programima i igrama.

Asus A8Sr ima Intel Core 2 Duo T7500/T7300/T7100 procesor koji direktno podržava Intel-ovu Centrino Duo procesor tehnologiju, i pokreće se na matičnoj ploči koja je izgrađena oko Intel PM965 Express čipseta. Korisnici mogu da biraju između nekoliko Microsoft Windows Vista verzija i da selektuju onu koja odgovara njihovim zahtevima. A8Sr takođe integriše Intel Wireless WiFi Link 4965AGN ili Intel PRO/Wireless 3945ABG za proširene bežične mogućnosti i uključuje izvornu Bluetooth podršku.

Da bi omogućio korisnicima da iskuse novi svet mobilne grafike Asus notebook dolazi sa ColorShine širokim monitorom od 14.1 inča koji implementira ASUS Splendid Video Intelligence tehnologiju, sa svemoćnom ATI Mobility Radeon HD2400 grafičkom karticom. Nisu zaboravljeni ni korisnici koji treba da povežu različite gadžete i periferne uređaje na laptop ili notebook pošto A8Sr dolazi sa pet USB portova verzije 2.0 velike brzine, jednim TV-Out portom, jednim DVI portom, čitačem kartice kao i Express Card ekspanzionim slotom, FireWire podrškom i naravno Ethernet i VGA konektorima.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272