Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

SketchBook digitalno slikanje

SketchBook digitalno slikanje

Popust cena: 900 rsd

Programiranje savremenih CNC mašina sa ProENGINEER/ProNC 4th Axis • MASTER CAM • SolidCAM

Programiranje savremenih CNC mašina sa ProENGINEER/ProNC 4th Axis • MASTER CAM • SolidCAM

Popust cena: 880 rsd

Autodesk Maya 2008 - Šta je novo

Novi radni tok za modelovanje poligona
Maya 2008 nudi nove i poboljšane alate za manipulaciju i editovanje poligona na visokom nivou i na nivou komponenti. Ovaj video će vas upoznati sa novim Smooth Mesh radnim tokom programa, koji je znatno poboljšan, pre svega zahvaljujući novim mogućnostima prikaza visokih preformansi. Takođe ćete naučiti kako da iskoristite novu Slide Edge funkciju i kako da se upoznate sa unapređenjima u ostalim funkcijama za editovanje poligona kao što je Pick Walk i Poly Reduce.

Maya nCloth Wind Funkcija
Kao prvi Maya modul izgrađen na Autodesk-ovoj novoj Nucleus tehnologiji, Maya nCloth vam omogućava da brzo i efikasno usmeravate i kontrolišete odeću i druge simulacije materijala na potpuno novi način. U ovom videu, vi ćete videti demonstraciju naprednih funkcija za generisanje dinamičkog vetra za Maya nCloth, uključujući Wind Shadow Distance i Wind Noise. Takođe ćete dobiti prikaz novih nCloth preseta koji mogu da vam uštede mnogo vremena.

Maya nCloth: Unapređeni Wind Model
Ovaj video će vas upoznati sa unapređenim nCloth modelom vetra, koji sada podržava senčenje vetra - efekat u kojem vetar neće pomerati odeću na suprotnu stranu od karaktera, ili kada je karakter zaklonjen drugim objektom. Takođe ćete videti demonstraciju koja će vam pokazati kako da upotrebite Air Push Distance funkciju i novi lift model.

Maya nCloth sa objektima koji se brzo pomeraju
Ovaj film će vam demonstrirati efikasni radni tok za kreiranje nCloth-a na objektima koji se brzo pomeraju. Naučićete kako da iskoristite prednosti nCloth Cache Blending and Painting da biste brzo dobili željene rezultate.

Poboljšani Character Rigging radni tok
Ovaj film će vam pokazati kako da ispravite neželjene šiljke i druge anomalije na glatkoj koži koja obavija ograničeni karakter pomoću nove Smooth Skin Weights operacije. Ovaj video će vas upoznati sa novim alatima za ubacivanje i pomeranje zglobova na kosturu, kao i sa novom X-ray Joints opcijom koja vam pomaže da brže kreirate karakter i efikasnije ga pomerate.

Demo takođe uključuje pogled na nove prečice na tastaturi za Maya Artisan četkice. One vam omogućuju da se prebacujete između Push/Pull/Smooth i Add/Remove, kao i da invertujete vrednosti koje slikate dok radite - omogućujući vam da se bolje fokusirate na model koji vajate ili atribute koje slikate.

Maya Renderovanje: Radni tok
Ovaj film će vam pokazati kako da iskoristite prednosti ključnih funkcija Maya-inog radnog toka za renderovanje kako biste brzo i efikasno obavili uobičajene zadatke renderovanja. Na primer, dodavanje kontejnera Hypergraph-u i Hypershade-u, vam pomaže da pojednostavite prikazivanje složenih hijerarhija tačaka (nodova). Ovaj video će vas naučiti kako da publikujete atribute u kontejnere iz Attribute Editor-a. Takođe ćete naučiti kako da brzo i efikasno podesite skin shader i kako da koristite subdivision approximation node kako biste dobili Catmull-Clark mreže poligona.

Maya Renderovanje: mental ray Shaders i IPR
Ovaj film će vam demonstrirati neke od najnovijih mental ray efekata renderovanja za Maya 2008 - i kako brzo i efikasno možete da ih dobijete. Videćete kako poboljšanja u šejderu zaobljenih uglova olakšavaju kreiranje geometrijskih nesavršenosti ili realističnih uglova i naučićete kako da iskoristite prednosti šejdera za mapiranje tonova u konvertovanju slika visokog raspona u slike niskog raspona. Takođe ćete naučiti kako da koristite mental ray Sky Portal sistem - radni tok koji pojednostavljuje proces osvetljavanja zatvorenih prostora pomoću svetla koje dolazi spolja. Konačno, videćete kako poboljšanja u IPR-u - uključujući novu snapshot funkciju - mogu da vam pomognu da mnogo brže i preciznije podesite scenu.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Komentari

• nemanjasvc
jos je bolja 2009 (v10) ali moze i ovo kako moze da se kupi posto ne postoji na listi knjiga, a nema ni cene

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272