Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Learning Bitcoin

Learning Bitcoin

Osnove i primena Interneta

Osnove i primena Interneta

Bivši spemer kaže da je zarađivao 15000 dolara nedeljno

Pregleda (30 dana / ukupno): 8 / 1272

Samo zanemraljivo mali broj Internet korisnika odgovara na spem email poruke koje obećavaju čudesne lekove, vruće seksualne avanture ili mogućnost uvećanja određenh anatomskih delova. Ali spem je i dalje veoma profitabilna industrija. Jedan bivši spemer koji se predstavio kao Spammer-X kaže da je zaradio 480.000 dolara tokom zadnje godine angažovanja kao spem umetnik.

On kaže da je radio veoma naporno da bi zaradio tolike pare, provodeći po deset sati dnevno, sedam dana nedeljno, pronalazeći nove načine da njegove poruke prođu pored spem filtera.

Naravno, nijedan spemer ne postoji u vakuumu. On je svoje pare zaradio preusmeravajući kupce ka stvarno postojećim biznisima koji prodaju stvarne proizvode. Nemojte da mislite da vam preporučujemo da date momku još para, ali on je napisao i knjigu o svojim iskustvima, za koju kaže da je postala veoma popularna u policiji.

Zašto je izašao iz ovako profitabilnog posla? Činjenica da je govorio ljudima čime se bavi je počela da mu pravi probleme, kao i količina keša koja mu je ležala u stanu u svežnjevima od po dvadeset dolara. Svoje pare je većinom primao kroz servise kao što je PayPal i e-gold, od kojih je pare dobijao u kešu.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272