Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Internet stvari

Internet stvari

Programiranje komunikacionog hardvera

Programiranje komunikacionog hardvera

Bloglines je izbacio nekoliko novih funkcija za prikaz feed-ova

Pregleda (30 dana / ukupno): 5 / 1594

 

Web zasnovani RSS čitač Bloglines je izbacio tri nove funkcije, od kojih dve još više zamagljuju granicu između RSS čitača i ostatka Interneta. Prvo ažuriranje je novo "save" dugme koje vam omogućuje da snimite članke i pročitate ih kasnije. Ovo je drugačije od postojećeg "pin" dugmeta zato što vam "snimanje" omogućuje da dodate komentare postu i pošaljete ih u direktorijum radi arhiviranja.

Drugi dodatak vam omogućuje da koristite Photo Widget za pregledanje većih prikaza slika iz Flickr feeds-ova, što je još jedan razlog manje da izlazite iz vašeg RSS čitača. Iskreno rečeno, onog trenutka kada kreirate dobru listu feeds-ova, možete da provedete sate surfujući Internetom, bez napuštanja Google Reader-a ili Bloglines-a. Ali ponekad morate da pogledate članak onako kako se pojavljuje na originalnom web sajtu i to nas dovodi do treće novine.

Bloglines je dodao novu "preview" opciju 3-panelnom prikazu. Ona vam omogućuje da učitate kompletni web sajt u Bloglines, omogućujući vam da vidite blog post unutar njegovog konteksta, zajedno sa ugrađenim video fajlovima, slikama i reklamama.

Da biste mogli da koristite nove funkcije, vi treba da se ulogujete u  beta verziju Bloglines-a.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272