Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

WordPress kreiranje veb aplikacija

WordPress kreiranje veb aplikacija

Popust cena: 2200 rsd

WordPress 4.x u celosti

WordPress 4.x u celosti

Popust cena: 1000 rsd

Blogomanija - regionalna konferencija posvećena blogu i blogerima

Blogomanija

Blog je jedno od najefikasnijih oruđa u formiranju stavova najširih slojeva društva, i potpuno slobodan izraz mišljenja nezavisnih i često veoma stručnih autora. Takođe, blog je trenutno jedan od najdominantnijih načina za promociju pojedinaca i kompanija.

Cilj Blogomanije je uspostavljanje komunikacije između regionalne zajednice blogera i kompanija, države, kao i dijaloga između online i offline medija. Ideja je da se na jednom mestu okupe svi sadašnji i budući blogeri kako bi razmenili i stekli nova znanja o ovom sve moćnijem medijskom kanalu koji menja svet oko nas.

Konferencija je besplatna za sve učesnike, a online prijavljivanje će početi uskoro. Otvaramo i mogućnost da posetioci predlože temu predavanja i tako aktivno učestvuju u stvaranju ovogodišnje Blogomanije, a moguće je prijaviti se i kao predavač, uz adekvatnu temu, naravno.

Garantujemo vam da ćete se sjajno provesti, da ćete sigurno nešto naučiti, da ćete upoznati mnoge genijalne ljude, i da će vam ovo biti najbolja konferencija na kojoj ste bili, IKADA :)

Program

Trodnevna konferencija počinje u petak, 7. decembra, i uključivaće brojne panel diskusije, predavanja i radionice. U diskusijama će učestvovati najčitaniji blogeri iz Srbije i regiona, koji će govoriti o stanju u blogosferi, perspektivama blogovanja i drugim popularnim temama vezanim za blogove.

Biće tu svega: od glamura modnih i blogova koje vode poznate ličnosti, preko blogova o ishrani koji će nam pokrenuti apetit, pa do retkih zanata i umetničkih blogova. Građenje i održavanje odnosa između blogera, medija i PR profesionalaca će imati posebno mesto u programu, a posebno interesantne će biti priče o ličnim i profesionalnim uspesima koje su ostvarili, sada već široko poznati, blogeri.

Posetioci konferencije će kroz nekoliko radionica naučiti kako da postave i održavaju blog, kako da pišu tako da ih posetioci rado i često čitaju, kao i kako da zarade od bloga.

Naravno, nisu zaboravljene ni pauze za druženje i razgovor, kao ni večernje zabave za opuštanje posle napornog dana prepunog zanimljivih predavanja i diskusija. Prve večeri vas očekuje #kafanizacija, a druge večeri će nas sve zabavljati Beogradski Akustični Orkestar.

Lokacija

Falkensteiner Stara planina je hotel sa četiri zvezdice se nalazi na jednom od najlepših mesta Stare planine – Jabučkom ravništu, na 1.350 metara nadmorske visine, i nudi komfor za 380 posetilaca u 146 kvalitetno opremljenih soba i apartmana. Na raspolaganju su i tri konferencijske dvorane, koje ćemo koristiti za programe Blogomanije, restoran, picerija, bar, wellness i spa centar sa zatvorenim bazenom, apoteka, usluga recepcije 24h i podzemna garaža sa 147 parking mesta.

Specijalno za učesnike kompanija Falkensteiner, koja upravlja ovim hotelom, je obezbedila posebne uslove. Cena polupansiona (koji uključuje noćenje, doručak i večeru) je samo 15 evra, što znači da ćete za samo 30 evra tokom dva dana konferencije boraviti u luksuznim sobama i uživati u obrocima koje će vam pripremati kuvari ovog hotela sa četiri zvezdice.

Hotel je od Beograda udaljen 330 kilometara, i do njega se stiže preko Niša (udaljenog oko 90 km) i mreže lokalnih puteva. Za one koji dolaze automobilom, detaljno objašnjenje kako doći do hotela nalazi se ovde. Biće obezbeđen i organizovani prevoz minibusevima za učesnike konferencije iz Beograda i Niša.

Teme

 • Kako početi sa blogovanjem
 • Aktuelni položaj blogova
 • Perspektive blogovanja
 • Pregled regionalne blogosfere
 • Uticaj modnih blogova
 • Hrana u blogosferi
 • Poznate ličnosti i blog
 • Korporativni blogovi
 • Tajne uspešnih blogova
 • Kako pisati kvalitetne tekstove
 • Lična promocija uz pomoć bloga
 • Blogeri i PR
 • Mediji na blog platformama
 • Blogovi i društvene mreže
 • Umetnost i rukotvorine na blogu

Forme: Predavanja, panel diskusije i radionice

BLOGOMANIJA.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272
 
     
z