Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

BlogOpen 2010

U protekle četiri godine, dodajući tome i nulti prolećni susret u Pančevu od kojeg je sve počelo, kroz predavanja i radionice je prošlo skoro 1000 učesnika, a online je manifestaciju pratilo više hiljada. Očekujemo ove godine povećanje i "zemljanih" i virtuelnih pratilaca, budući da će ceo program biti emotivan putem live streaminga, zahvaljujući Live eTV i savršenim wifi vezama Verata.

U radnom delu ovogodišnjeg saziva glavne teme će se opet odnositi na blog, načine, razloge i vrste korišćenja, na potencijal bloga kao moćnog pokretača društvenih promena, na blog i društvene medije kao poligone za poslovni život kompanija... Radionički deo će ponuditi lake pripremne vežbe za statične kancelarijske poslove kojima se većina bavi, kao i ponuditi odličan program naprednog korišćenja servisa Twitter u poslovne i lične svrhe. Svu opremu za realizaciju i praćenje konferencije obezbeđuje nam Pin computers.

Dve su posebnosti ove manifestacije koje joj daju društveno odgovornu dodatu vrednost: humanitarni program putem kojeg blogerska zajednica nastoji da reši neki gorući ili aktuelan problem i, štampano izdanje najboljih blog-postova nastalih u periodu između dva BlogOpena, knjiga, Blogopedija.

BlogOpen je uvek dobra prilika za učvrščivanje postojećih i stvaranje novih veza, ali je sve više i odličan poligon za uspostavljanje dobrih poslovnih kontakata, jer na jednom mestu se mogu naći i oni koji kreiraju online život u regionu, i oni koji od toga žive i oni koji planiraju da od toga naprave veliki posao.


Na BlogOpen se još uvek možete prijaviti do početka, ili na sam dan konferencije, a u online okruženju možete ga pratiti na Twiteru uz zvanični nalog manifestacije, @Blogopen i putem hashtaga #BlogOpen, na Facebook stranici, ali i na različitim blogovima preko kojih će blogeri izveštavati.

Pokrovitelj ovogodišnje manifestacije po prvi put je RNIDS, uz sponzore bez kojih bi sve ovo bilo nemoguće: Hosting plus, Limundo i brojne sponzore za uživanciju, nesmetan rad i medijsku podršku.

LINK.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272