Brojevi dana - 1 daljinski - 230 metara dugačak maraton - 30 godina

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 5 / 1823

1 daljinski upravljač za TV

Potreban je samo 1 daljinski upravljač za TV. Mogu da ga upotrebim da me odvede na TV kanal koji treba, e ne koji moram da gledam. Moj najveći uspeh bi bio da ne znam gde je i da ne primetim da ga nema.

230: Dečiji maraton koji je održan ima i svoju stazu. Dugačka je 230 metara. Odrastanjem, deca shvataju da je staza duža. Samo oni najjači i uporniji mogu da dođu do cilja. Ali, to deca shvate tek kada odrastu. Nekima je to cilj, nekima bitno, a nekima totalno nevažno.

Link.

30: Ako se nastave ovakvi demografski trendovi u Srbiji, sa više umrlih nego rođenih, treba će nam samo 30 godina da nas bude za 1 milion manje.

Link.

33: Izvođenjem predstave "Zlatokosa" dečije pozorište "Puž" proslavilo je 33 rođendan. Sve se lepo SKOCKALO. Branko Kockica može da se sa ponosom i dalje oseća ponosnim.

Link

1.000.000: Nazadovoljni protiv zadovoljnih i onih koji ne znaju da li su zadovoljni ili nezadovoljni. Predstavnici Srpske napredne stranke, Nove Srbije i Demokratske stranke Srbije predali su danas premijeru Srbije Mirku Cvetkoviću milion potpisa građana koji traže prevremene parlamentarne izbore. LINK.

11: Broj koji raste i koji je veča sramota što je veći. Predstavnici Evropske unije (EU), novinskih udruženja, resornog ministarstva, kolege i prijatelji odali su danas poštu i položili cveće kraj spomen ploče na mestu na kome je pre 11 godina, na Uskrs, ubijen novinar Slavko Ćuruvija.

 

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar