Brojevi dana - 100000 reči - 23 digitalne knjige Grišama - 7000 Evra montažna kuća

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 14 / 2641

100000 reči

Knjiga koju predstavljamo javnosti i predajemo u ruke zainteresovanim korisnicima i po svom naslovu i po namjeni i po sadržaju prvi je srpski standardnojezički priručnik u poslednjih stotinu godina. To je pravopisni priručnik srpskog jezika ili, tačnije, srpskog jezičkog standarda - rekao je Milan Šipka, autor Pravopisnog rečnika, na juče održanoj svečanosti u Vladi Vojvodine na kojoj je predstavljeno ovo kapitalno izdanje Izdavačke kuće „Prometej“ iz Novog Sada. LINK.

23: Svi romani Džona Grišama (John Grisham) biće objavljeni u elektronskom formatu, saopštila je njegova izdavačka kuća "Knopf dabldej" (Doubleday). Grišam je autor 23 bestselera od koji su mnogi, kao "Firma" i "Dosije pelikan", adaptirani u filmove. LINK.

Cubo je dizajnirao odlične graničnike. LINK.

58: Ana Ivanović je trenutno na 58. poziciji svetske liste, ali je izabrana da bude zaštitno lice sledećeg turnira u Mardidu, koji će se odgigrati od 7. do 16. maja u Španiji. Uživam u Španiji, nisam slučajno kupila kuću na Majorki - rekla je Ana za španski „As", prenose NovostiLINK.

Gde je otišla loptica? LINK.

6000: U akciji "prva šansa" 6000 poslodavaca je spremno da primi nove radnike kao volontere i priprevnike.

7000: Na Sajmu građevine u Beogradu, montažna kuća može da se kupi za 7000 Evra.

"Boje Kube", ali ne iz montažnih kuća. LINK.

90510: Radnici "Zelenila Beograd" su prošle jeseni zasadili 90510 lukovica koje se sada pojavljuju u svom najboljem izdanju. 

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar