Brojevi dana, 11. marta 2013. godine državna trojka je danas u Briselu

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 3 / 1091

3


INSTAGRAM.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, premijer Ivica Dačić i prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić boraviće danas u Briselu na poziv visoke predstavnice Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton.

  • Zoin Mihailo: "Počistićemo ih."

EKONOMSKI BROJ: 573.600.000.000


PARE, PARE, PARE.

Ukupni poreski dug privrede i gradjana u Srbiji na kraju 2012. godine iznosio je oko 1.025 milijardi dinara, od čega je 356,9 milijardi glavnica, a 667,9 milijardi su kamate, izjavio je vršilac dužnosti direktora Poreske uprave Srbije Ivan Simič. - Od tog iznosa nenaplativo je 573,6 milijardi dinara duga jer su dužnici brisani iz registra ili su u stečaju, likvidaciji, u postupku privatizacije, a u nekim slučajevim se radi o fantomskim firmama ili peračima novca - rekao je Simič. KAMATICA.

DRUŠTVENI BROJ: 8

INSTAGRAM.

Beograd -- Finalno takmičenje "Besede u Zoranovu čast", koje se održava u znak sećanja na premijera i lidera DS Zorana Đinđića, biće održano večeras u Beogradu. Takmičenje osmi put organizuju DS i Fondacija "Dr Zoran Đinđić", a odvijaće se u Jugoslovenskom dramskom pozorištu sa početkom mu 18 sati. Tema ovogodišnjeg takmičenja je Đinđićev citat - "Srbija će biti bolja nego što jeste, ako svi mi budemo bolji nego što jesmo". Kvalitet besede, originalnost izvođenja, jasnost poruke i reakciju publike ocenjivaće stručni žiri, navodi se u saopštenju DS. U žiriju su lider DS Dragan Đilas, predsednica Fondacija "Dr Zoran Đinđić" Ružica Đinđić, počasni predsednik DS Boris Tadić, predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović, glumice Dara Džokić i Hristina Popović i reditelj Dejan Mijač. B92.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar