Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

Brojevi dana, 12. marta 2013. godine

10


U Beogradu će u utorak nizom manifestacija biti obeležena desetogodišnjica ubistva Zorana Djindjića, prvog premijera Srbije posle pada režima Slobodana Miloševića u narodnoj pobuni 5. oktobra 2000. Predstavnici Vlade Srbije položiće u 11 časova cveće u dvorištu Vlade na mestu na kom je pre 10 godina ubijen Djindjić.

Zoin Mihailo: "Kada vidimo ko je iz Vlade u šetnji, znači da je atentat skoro 100% uspeo."

57


INSTAGRAM.

Uprava Aerodroma "Nikola Tesla" lažirala je podatke ankete španske agencije "I-dreams", koja je objavila da je beogradski aerodrom proglašen za drugi najbolji u Evropi. Zvaničnici su se po objavljivanju rezultata pohvalili da je u anketi učestvovalo 14 miliona ljudi, međutim, utvrđeno je da je mišljenje o evropskim aerodromima dalo svega 57 posetilaca sajta agencije. NM.

  • Zoin Mihailo: "Nikola Tesla se okreće u grobu, a svetlost koja se rađa, osvetljava sve i dobro i loše ovoga sveta."

115


INSTAGRAM.

U vatikanskoj Sikstinskoj kapeli danas počinje izbor novog pape, naslednika Benedikta XVI, na konklavama 115 kardinala iz celog sveta. Sikstinska kapela je za posetioce zatvorena prošlog utorka, u subotu je na njen krov montiran dimnjak, kao tradicionalno sredstvo komunikacije kardinala u konklavama sa spoljnim svetom o rezultatu svojih glasanja. Montirane su i dve peći u kojima se spaljuju glasački listići kardinala. Portparol Svete stolice Federiko Lombardi najavljuje da će konklave trajati kratko i da bi novi poglavar 1,2 milijarde katolika mogao biti izabran do kraja ove sedmice. 24 ČASA.


  • Zoin Mihailo: "Izbor Pape će i u Srbiji da protekne uzbudljivo, na kladionicama."

700


Izdavač stripova „Marvel” postaviće digitalne verzije 700 prvih izdanja, među kojima je i „Čudesni Spajdermen”. Vlasnik stripova o Fantastičnoj četorci, Spajdermenu, X-men i Osvetnicima ponudiće čitaocima besplatno preuzimanje 700 prvih izdanja, preko aplikacije i vebsajta „Marvel #1”.BLIC.




 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272