Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

Brojevi dana, 13. aprila 2013. godine Sajam građevinarstva

39

Ako ne možemo da sazidamo, možemo da nacrtamo i maštamo.

39. Međunarodni sajam građevinarstva pod sloganom "Oduvek i zauvek graditi" biće održan od 16. do 20 aprila na Beogradskom sajmu. Na ovogodišnjoj manifestaciji će učestvovati 833 izlagača od kojih 254 dolazi iz 22 zemlje Evrope i Azije, najavili su danas organizatori sajma na konferenciji za novinare. 24 ČASA.

1976.  godine osnovan je Sajam.

20 ljudi se smatra grupnom posrtom Sajmu.

500 dinara je cena pojedinačne karte. za grupne posete 350, parking iznosi 200 dinara, a ulaznica koja važi za sve dane trajanja sajma je 900 dinara.

50000 posetilaca očekuje se na Sajmu. Sajam će tvrditi da je bilo više. Izlagači da je bilo manje.

4


Na evropskoj matematičkoj olimpijadi za devojke održanoj u Luksemburgu, Srbija ekipno deli prvo mesto sa Belorusijom i Sjedinjenim Američkim Državama. U Nacionalnoj ekipi Srbije su četiri učenice i sve četiri su osvojile medalje. Zlatnu medalju osvojila je Anđela Šarković, učenica gimnazije „Svetozar Marković“ iz Niša, srebrne medalje osvojile su Marijana Vujadinović i Tamara Šekularac, učenica 2. i 4. razreda Matematičke gimnazije, škole od posebnog nacionalnog značaja. Bronzanu medalju osvojila je Jelena Trišović, učenica 3. razreda Matematičke gimnazije, saopštila je ta škola od posebnog nacionalnog značaja. Na olimpijadi su učestvovali timovi iz 22 zemlje. U pratnji učenika su bili lideri reprezentacije - Marija Jelić i Miloš Stojaković, navedeno je u saopštenju.AKTER.

50

 

Pod sloganom "Kod vas je proleće, došle su vam laste", danas će u dvorištu Narodnog muzeja u Čačku, biti organizovan još jedan praznik poezije kojim će biti obeleženo Prvo Disovo proleće koje je održano tačno pre pola veka. Prvo Disovo proleće, održano je 13. aprila 1964. godine, a uspomenu na ovaj praznik kulture koji traje 50 proleća osvežiće i Ljubiša Ćirković besedom Branka V. Radičevića. B92.

5


Ova banana drugoj diže pritisak, ali to je izuzetak.

Visok krvni pritisak jedan je od glavnih uzroka srčanih oboljenja, a da biste ga sprečili, potrebno je da se zdravo hranite. Ipak, ako već imate problema sa visokim pritiskom, najbolje je da što češće konzumirate sledeće namirnice. POMORANDŽE, NEMASNO MLEKO, BANANE, ZAČINI I ZAČINSKO BILJE I TAMNA ČOKOLADA. ECONOMY.

1.5


Riba koja vredi više od novca od kog je napravljena.

PAYPAL. Prijave na ovaj servis su besplatne i zahtevaju nekoliko sigurnosnih provera. Na otvoreni nalog moguće je vezati nekoliko platnih kartica. One mogu biti debitne ili kreditne, a podržane su „viza", „masterkard", „viza elektron" i „amerikan ekspres", a ostale kartice će vremenom postati dostupne za ovaj servis. Potrebna je verifikacija kartica, koja se vrši tako što sam „Pejpal” skine 1,5 evra sa računa (novac se vraća u roku od 24 sata) i nakon toga korišćenje tih kartica je moguće.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272