Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

Brojevi dana, 16. marta 2013. godine

1.300.000


INSTAGRAM.

Beograd - Poslanici Skupštine Srbije usvojili su juče zakon koji bi trebalo da omogući upis prava svojine na objektima izgrađenim bez građevinske dozvole. Procenjuje se da je u Srbiji 1,3 miliona nelegalnih objekata. Upis prava svojine na objektima izgrađenim bez dozvole ograničen je na porodične kuće do 300 kvadratnih metara, stanove u zgradama do 200 kvadratnih metara, poslovni prostor u zgradama do 100 kvadratnih metara, garaže do 30 kvadratnih metara i objekte za obavljanje zanatske delatnosti do 100 kvadratnih metara. Građani koji su ranije predali zahtev za proces legalizacije neće ponovo morati da podnose zahteve. DANAS.

  • Zoin Mihailo: "Srbija je puna kuća čija gradnja je započinjala u vreme kada se imalo. Sada se na istim kućama vidi koliko nemamo. Ni za malter."

62.545.275


Broj sajtova na WordPress platformi je odavno preskočio 62 miliona.

Da li je i vaš blog na WordPressu?

Ako jeste, javite nam se. 

330.000.000

INSTAGRAM.

U Kini je izmedju 1971. i 2010. obavljeno skoro 330 miliona abortusa, podaci su kineskog ministarstva zdravlja, javila je danas Sinhua.Politika jednog deteta u Kini je uvedena 1980, kao privremena mera da se zaustavi demografski rast. Zbog oštrih ograničenja ima mnogo sterilizacija i pobačaja, iako su takve mere nelegalne. 24 ČASA.

17


INSTAGRAM.

Danas svet ne možemo zamisliti bez Google-a - zahvaljujući njemu, obični korisnici mogu pronaći apsolutno svaku informaciju uz malo napora, a sve što je potrebno je, pravilno definisati pretragu. U svetu web profesionalaca, svi mi dok radimo na Webu, negde 'u malom mozgu' (narodski rečeno) nam je razmišljanje 'kako će sajt izgledati na Google-u', 'koje su ključne reči', 'kako rangirati stranicu po ovoj ili onoj ključnoj reči, itd. ECONOMY.


15

Kako da naučite da igrate?

Možda će infografike da vam pomognu?

Možda?

Ako ništa, one će da vas informišu i zabave.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272