Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

Brojevi dana, 19. novembra 2013. godine

10

"Er Srbija" je naručila deset novih "Erbasovih" aviona A320 neo, koji će postati deo flote kompanije od 2018. do 2020. godine, saopšteno je u Dubaiju.

PINTEREST.

  • Zoin Mihailo: "Jednoga dana Er Srbija će malo onih koji su ostali u Srbiji moći da preveze do bilo koje destinacije u svetu."

35.000.000

Ministar privrede Saša Radulović najavio je podršku za start-ap projekte u vidu fonda od 35 miliona evra od 2014. godine!



Fostering right-startup-culture from StartupsFM

  • Zoin Mihailo: "Najčudniji Startup u Srbiji. Partija koja je osvojila vlast, postavlja nestranačke ličnosti na rukovodeća mesta."

14

Broj nastradalih u velikim poplavama koje su zahvatile italijansko ostrvo Sardiniju popeo se na 14, saopštili su u utorak zvaničnici.


Stena na Sardiniji.

2

Na konkurs za upravnika Narodne biblioteke Srbije prijavilo se pet kandidata od kojih samo dvoje ispunjavaju uslove konkursa i imaju potpunu dokumentaciju, saopšteno je 19. novembra iz NBS.


  • Zoin Mihailo: "Dva kandidata ispunjavaju uslove za novog direktora NBS. Ona trojica koji ne ispunjavaju, mogu da budu samo članovi NBS."

104

Pijanistkinja Jelena Nenadović, docent Fakulteta muzičke umetnosti u penziji, preminula je u 104. godini u Sjedinjenim Američkim Državama, saopštio je danas FMU.



 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272