Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

Brojevi dana, 17. marta 2013. godine

669


Spemenik u Pragu.

U Češkoj je prikupljeno 170.000 potpisa kako bi Ser Nikolas Vinton, koji je 1939. godine u bivšoj Čehoslovačkoj od nacista spasio 669 djece, bio nominovan za ovogodišnju Nobelovu nagradu za mir. Ideju češke poslanice Miroslave Nemcove o Vintonovom nominovanju za Nobelovu nagradu između ostalog su podržali učenici "Open Gate high school" u Pragu. Samo oni su uspeli da skupe 13.000 potpisa onih koji podržavaju ideju da 103-godišnji Winton bude kandidat za jedno od najvećih svjtskih priznanja. E-NOVINE.

10

INSTAGRAM.

BEOGRAD - EU i Priština su usaglasile nacrt sporazuma između Beograda i Prištine u 10 tačaka, koji je predat vlastima u Beogradu koji treba da iznesu svoje primedbe, saznaje današnji Blic. Kako navode, EU i Priština traže da se Srbija obaveže da neće kočiti prijem Kosova u međunarodne institucije i ostavlja mogućnost donošenja nove rezolucije Saveta bezbednosti koja bi zamenila postojeću 1244. RTV.

  • Zoin Mihailo: "10 je broj koji dobija."

100


INSTAGRAM.

U Beogradu ima 620 hraniteljskih porodica, ali je potrebno još oko 100 da bi sva deca bez roditeljskog staranja imala adekvatan smeštaj. Centar za porodični smeštaj dece i omladine poziva sve potencijalne hranitelje da se jave. I pored nešto više od šest stotina hraniteljskih porodica u glavnom gradu, nadležni kažu da je potrebno još oko 100 da bi sva deca koja nemaju roditelje bila zbrinuta. "U Beogradu imamo oko 945 dece smeštene u 620 hraniteljskih porodica, ali za još 100 dece, koja su smeštena u institucijama, nam trebaju hraniteljske porodice", rekla je direktorka Centra Dobrila Grujić. RTS.

  • Zoin Mihailo: "Roditelji su nam ponekad oni koji nas nisu rodili. Ali, važno je imati ih."


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272