Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

Brojevi dana, 18. marta 2013. godine

53


INSTAGRAM.

Rafael Nadal nije zbog povrede kolena igrao sedam meseci, a pošto se konačno vratio na teren nanizao je tri titule, dve na šljaci i jednu na betonu. Posle prinudne pauze španski teniser je pao na peto mesto na ATP listi, ali je već nakon osvajanja Indijan Velsa popravio poziciju za jedno mesto. Špancu je ovo 53. trofej u karijeri, a 22. na turnirima Masters serije, takođe, i prva titula na betonu još od oktobra 2010. godine i trijumfa u Tokiju. Pobedio je Rafa u kalifornijskoj pustinji najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Rodžera Federera i u finalu Huana Martina del Potra. SPORTAL.

1


INSTAGRAM.

"Planom B“ za Železaru Smederevo predviđeno je da krene da radi. Ishod je sasvim predvidiv: nelikvidnost će se uvećati za njena dugovanja, nenaplativa potraživanja, rast nenaplativih kredita… Malo igranja ekonomije, a ekonomijom se u Srbiji igra, preraspodeljuje i ona stagnira, propada, godine prolaze…Uzmimo da je alternativa da u Smederevu počne proizvodnja kosmičkih letelica. Pošto smo miroljubiv narod, uzmimo da će njihova svrha biti da proizvode kišu nad Srbijom. Hala koje zvrje prazne ima ne samo u Smederevu, pa recimo da je za taj program potrebno kupiti samo mašine, opremu i tehnologiju za proizvodnju kosmičkih letelica. KAMATICA.

  • Zoin Mihailo: "U kraju pogodnom za gajenje vinove loze, napravljena je železara. Sada će se praviti svemirske letilice, da odu u svemir oni koji neće da gaje vinovu lozu."

163


INSTAGRAM.

Vojna akademija obeležiće danas svoj dan i 163. godinu postojanja, kada će, u prisustvu vojnih i državnih funkcionera, biti uručena priznanja najuspešnijim pripadnicima te visokoškolske ustanove. Svečanosti će prisustvovati prvi potpredsednik vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, najavilo je Ministarstvo odbrane. VA obeležava 163. godinu postojanja i svoj dan, 18. mart, u znak sećanja na isti datum iz 1850. godine, kada je knez Aleksandar Karađorđević odobrio da se formira Artiljerijska škola. Ta vojno obrazovna ustanova se kroz istoriju menjala i prilagođavala složenom procesu vojnog obrazovanja, a prvi korak u stvaranju oficirskog kadra načinio je 1833. godine knez Miloš Obrenović, kada je na školovanje u Rusiju poslao 30 mladića – od svakog roda po 10 mladih odabranih Srba da se “izuče za oficire”. TELEGRAF.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272