Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

Brojevi dana, 19. aprila 2013. godine Zvezdarište, Sajam knjiga, Tvitni.me, Goooogle

11


Na prepunom trgu ispred Opštine Zvezdara 18. aprila svečano je otvoren 11. dečji pozorišni festival „Pozorište Zvezdarište“, čiji slogan za ovu godinu glasi „Zagledani u zvezde“. B92.

15000


Ako volite da pomognete, pomozite da se izabere najbolji logo.

LINK.

58


U četvrtak, 18. aprila 2013. godine, u Kulturnom centru Beograda, održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen 58. Međunarodni beogradski sajam knjiga. Na konferenciji su učestvovali: Olga Tokarčuk, poljska spisateljica, Dagmara Luković, ataše za kulturu, nauku i promocija Ambasade Poljske u Beogradu, Milica Markić, prevodilac, Jovan Jovanović, član organizacionog tima Sajma knjiga i Olivera Stošić Rakić, programska urednica Sajma knjiga.

Dagmara Luković je naglasila kako se u Poljskoj jako vodi računa o izdavaštvu, knjižarstvu i čitanju. Za knjigu i izdavaštvo prošle godine je izdvojeno preko milijardu evra. Tokom godine objavljeno je oko 30.000 naslova. Bestseleri se prodaju u tiražima od 50.000 do 500.000 primeraka, dok su donje granice tiraža oko 5.000 primeraka. SAJAM KNJIGA.

Gooooooogle i 14.000.000.000


Kompanija je objavila kako su uprihodili 13.97 milijardi američkih dolara, uz neto dobit od 3.35 milijardi američkih dolara, što je 31-postotno povećanje prihoda i gotovo pola milijarde dolara više u odnosu na prethodnu godinu. Iako su za usporedbe s proteklom godinom rezultati impresivni, analitičari napominju kako se posljednjih par kvartala Google stalno kreće oko 14 milijardi prihoda. GADGETERIJA.

68


Neil Young (68) je u januaru započeo svetsku turneju na kojoj promoviše album Psychedelic, koji je objavio u oktobru prošle godine. Frank Poncho Sampedro je u pratećem bendu Neil Younga još od 1975. godine. "Osećaj mi kaže da je ovo zaista poslednja turneja. Obožavam da sviram i mislim da sada zvučimo bolje nego ikada, ali realno je da bi svakoga trenutka moglo da se dogodi nešto sa nekim od nas", rekao je Sampedro aludirajući na pozne godine Neil Younga i njegovog benda. POP BOKS.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272