Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

Brojevi dana, 19. marta 2013. godine, godišnjica smrti Verice Barać

1


Savet za borbu protiv korupcije obeležiće danas godišnjicu smrti predsednice Saveta Verice Barać. Predsednica Saveta za borbu protiv korupcije preminula je 19. marta 2012. posle duge i teške bolesti. Rođena je 14. juna 1955. godine u Mrčajevcima kod Čačka, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju, a u Beogradu je 1980. diplomirala na Pravnom fakultetu i položila pravosudni ispit.VESTI.

3

PINTEREST.

Dvadeset uticajnih kompanija ponudilo je 500 radnih mesta na Sajmu zapošljavanja „Top džob". Šta ste vi želeli da postanete? Donose brzu zaradu: Da li ste znali da ova zanimanja uopšte postoje? “Top džob” je prilika i za poslodavce da izaberu najkvalitetnije kadrove, jer će posetioci sajma moći da se upišu u elektronsku bazu podataka koja će biti dostupna onima koji nude posao. Zainteresovani mogu da pošalju biografiju na www.cv.topjob.rs tokom cele godine. Najdeficitarniji kadar su stručnjaci za IT, odnosno programeri, koji su i na ovogodišnjem sajmu najtraženiji. U ponudi je i veliki broj radnih mesta za posao prodavaca u osiguravajućim kućama, a priliku da nađu zaposlenje imaju i oni koji radno mesto traže u maloprodajnim objektima, jer je jedna od najvećih kompanija na sajmu “Delez”.S MEDIA.

4


PINTEREST.

Četvoro studenata FON-a postiglo veliki uspeh na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja, u konkurenciji 12 univerziteta iz 11 država. Zadatak prve studije slučaja bio je vezan za Fondaciju „Rick Hansen”. Od četvoro studenata beogradskog Fakulteta organizacionih nauka (FON) tražilo se da kreiraju model prikupljanja finansijskih sredstava za pronalaženje leka za osobe sa povredama kičmene moždine, kao i da osmisle novu kampanju komunikacije i edukacije šire javnosti. Mladi talenti iz Srbije ponovo su uspeli na velikom međunarodnom takmičenju, ovoga puta iz sfere biznisa. Ekipa od četvoro studenata FON-a osvojilo je četvrto mesto na svetskom takmičenju u rešavanju studije slučaja, u konkurenciji 12 univerziteta iz 11 država. POLITIKA.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272