Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

Brojevi dana, 20. aprila 2013. godine Budvanski karneval, Utočište Nikolasa Sparksa

3



BUDVU u ovogodišnju letnju turističku sezonu uvodi karneval - međunarodni, trodnevni, prolećni bal pod maskama, čiji je naziv "Dođi, vidi, osjeti i budi ono što želiš". Od petka do nedelje uveče, ulicama Starog grada, njegovim trgovima i pjacetama, kamenim Trgom slikara ispred zidina drevnog grada i hotela "Mogren" i "Avala", kao i šetalištem uz Slovensku plažu, defilovaće karnevalske povorke, ulični muzičari, klape, bendovi... NOVOSTI.

8

Od ponedeljka 22. aprila u prodaji je 8 roman Nikolasa Sparksa preveden na srpski:


Nikolas Sparks je obradovao ceo svet novim hit romanom „Utočište“. Ovaj bestseler autor je istaknuti američki hroničar ljudskog srca, čija su dela cenjene i nadaleko prepoznatljive ljubavne priče poput „Beležnice“, „Poruke u boci“, „Odluke“ i mnogih drugih. Roman „Utočište“, po kojem je snimljen istoimeni film.

„Utočište“ je ljubavna priča začinjena elementima trilera kroz koju Sparks istražuje posledice ljubavi koja se preobrazila u zlo i donosi napetu priču o ženi koja mora da nauči da ponovo veruje kako bi ponovo volela. NARUČITE DANAS.

2000


Hakerska grupa Anonimusi pokrenuće svoj web sajt koji je zamišljen kao mesto na kome će se objavljivati vesti iz različitih izvora, i koji će biti otvoren i za obične građane - reportere, koji se zateknu na mestu nekog događaja. Početni plan da se za potrebe pokretanja sajta sakupi 2000 dolara je premašen, pa je za taj projekat na stranici Indiegogo prikupljeno 54 hiljade dolara, od kojih će 3600 dolara biti utrošeno za pokretanje web sajta, a ostatak prikupljenog novca će biti uložen u dalji razvoj projekta. ECONOMY.

5


Pet rečenica o tome kako funkcioniše društvo

Ovom prilikom pričamo o Obaminoj reformi socijalnog programa, koja se ne razlikuje bitno od svakog socijalističkog sistema. Sistema koji je u teoriji odličan, ali u praksi ne može da funkcioniše.

(Pročitajte od početka do kraja, da bi vam sve bilo jasnite.)

A sad tih pet rečenica:

  1. Ne možete na silu siromašne izvesti iz siromaštva tako što ćete bogate lišiti bogatstva.
  2. Za to što jedna osoba dobije bez rada, druga osoba mora raditi bez dobitka.
  3. Vlast ne može nekome dati nešto što nekom drugom pre toga nije oduzela.
  4. Ne možete uvećati bogatstvo time što ćete ga deliti
  5. Kada polovina ljudi pomisli da ne moraju da rade jer će druga polovina raditi njihov posao, i kada ta druga polovina shvati da nema svrhe da radi jer će neko drugi dobiti ono oko čega se oni trude, to je početak kraja svake nacije.

Mislite o tome.

FTW.

6


Članovi sastava Dubioza Kolektiv gostovaće u Beogradu 20. aprila kada će promovisati svoj novi album pod nazivom “Apsurdistan”, koji ste imali prilike da preslušate ove nedelje. Bend će se družiti sa obožavaocima i potpisivati novi album u Beogradu u okviru ovogodišnjeg Record Store Day događaja, koji je kod nas poznat i kao Dan prodavnica ploča, 20. aprila u 14:00 u prodavnici Multi Dallas Music Shop u Sremskoj 2.

Bend u Beogradu promoviše novi, šesti po redu, studijski album koji je objavljen u ponedeljak 15. aprila, na zvaničnoj web stranici benda www.dubioza.org kao besplatan download. MTV.

Budvu u ovogodišnju letnju turističku sezonu uvodi karneval – međunarodni, trodnevni, prolećni bal p...

Originalno objavljeno na stranici www.svet.rs/travel/budva-bal-pod-maskama-za-pocetak-sezone © svet

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272