Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

Brojevi dana, 21. marta 2013. godine nelegalni novac, prisluškivanje i Džejm Bond

16


INSTAGRAM.

Iz Srbije se, godišnje, nelegalno odlije čak pet milijardi dolara. Na listi od 143 zemlje, Srbija zauzima visoko 16. mesto po količini nelegalno izvučenog novca. IZ Srbije se, godišnje, nelegalno odlije čak pet milijardi dolara. VEČERNJE NOVOSTI.

  • Zoin Mihailo: "Da li će se sa odlivom završiti (OVER) ili će trajati večno (FOREVER) ne zavisi od onih koji zarađuju, nego kontrolišu."

1325


PINTEREST.

BIA smanjila prisluškivanje na minimum, propisi to traže i od MUP, VBA i VOA. Promene ZKP zabraniće i policiji da zadire u privatnost bez odluke suda. - Na dan 16. januara presretanjem komunikacija ostvaren je uvid u sadržaj na 1.325 telefonskih linija i internet adresa, što je upola manje nego na isti dan prethodne godine, kada je bilo presretanja komunikacija na 2.740 linija. Danas se BIA kreće u tim okvirima i teško da se može očekivati smanjenje tog obima uz ovaj stepen angažovanja Agencije - kaže Stojić. VEČERNJE NOVOSTI.

  • Zoin Mihailo: "Ako već prisluškuju, mogli bi da nasnime i pošalju na CD-u, pa da na miru čovek može da presluša šta je pričao."

3


PINTEREST.

LONDON – Novi nastavak filma o Džejmsu Bondu trebalo bi da se u bioskopima pojavi za tri godine, a uskoro će biti poznato i ko će ga režirati, saopštio je studio MGM. Reditelj „Skajfola“ Sem Mendes jasno je stavio do znanja da neće snimiti 24. film o Bondu a i reditelj Deni Bojl je takođe rekao da nije zainteresovan za snimanje filma o britanskom tajnom agentu koga igra Danijel Krejg. Kladioničari sada najviše šansi daju Gaju Ričiju, reditelju filmova „Dve čađave dvocevke“ i „Sneč“. TANJUG.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272