Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

Brojevi dana, 22. marta 2013. godine počeo je 51. Sajam automobila u Beogradu

51


PINTEREST.

Za razliku od onih u Ženevi, Parizu ili Detroitu, koje su uglavnom profesionalni modeli, među hostesama Sajma automobila u Beogradu veoma je malo profesionalaca. Ali, to ne znači da su one manje lepe, harizmatične ili privlačne. Pod kupolama Beogradskog sajma, još jednom smo se uverili, zašto naše devojke važe za najlepše u svetu. Fotografija govori više od hiljadu reči... AUTO MAGAZIN.

260


PINTEREST.

Na registraciju u Agenciji za lekove i medicinska sredstva Srbije trenutno čeka 260 medikamenata koji bi trebalo da pomognu savremenom lečenju bolesnika. Krajem prošle godine uvedeno je 55 savremenih terapija za lečenje onkoloških, kardiovaskularnih i psihijatrijskih bolesnika, različitih doza i oblika, pišu Večernje novosti. NOVI MAGAZIN.

120


PINTEREST.

Nemoguće je da je zaposlenima u obrazovanju potrebno da u svom stručnom usavršavanju biraju neke od oko 1.600 akreditovanih seminara. Većina tema koje se pojavljuju na tim seminarima su potpuno nebitne za prosvetne radnike i služe isključivo za bogaćenje predavača koji često za dva dana uzmu i po dve prosečne plate u obrazovanju – reči su Branislava Pavlovića, predsednika Sindikata obrazovanja Srbije, koji poziva Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja „da konačno uvede red u održavanje takozvanih akreditovanih seminara” . Nastavnici moraju da pohađaju te seminare da bi skupili 120 bodova za licencu, pojašnjava Pavlović, i kaže da je to kao ideja u redu, ali se, međutim, „otelo kontroli”. Uveren je da je onaj ko je propisao ovu normu i naterao nastavnike da pohađaju seminare, sigurno imao u vidu da će tu neko dobro da zaradi. POLITIKA.

50, 60 ili neki drugi broj


Koji broj ste prvo videli na devojci?


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272